Optakt: United jagter Paris-miraklet 2.0

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Optakt: United jagter Paris-miraklet 2.0

29 januar, 2020 - 18:36
Med et 3-1 nederlag i bagagen fra den første kamp, skal United levere en overraskelse af de store mod Manchester City.

Det så sort ud i pausen af den første kamp i semifinalen i Carabao Cuppen, hvor Manchester City var foran 3-0 på Old Trafford. Den larmende nabo var kommet foran på tre meget nemme mål, og man frygtede det værste forud for de sidste 45 minutter.

Der er siden gået rygter om, at Ed Woodward var som forstenet, og Sir Alex Ferguson bare bedte om et glas rødvin for derefter at gå alene ind på sit kontor på Old Trafford.

Stemningen var dunkel, og en Marcus Rashford-reducering i anden halvleg ændrede ikke på billedet af, at Manchester United var blevet klædt godt og vel af på hjemmebane.

Nu står vi på tærsklen til returopgøret, og selvom stemningen omkring Manchester United måske ikke er i skyerne, så er offentliggørelsen af Bruno Fernades et lille skridt opad stigen.

Men det ser desværre ud til at blive en umulig opgave på Etihad, og selvom Ole Gunnar Solskjær siger, klubben har gjort det før, så virker det bare urrealistisk. Også taget i betragting af, at United stadig må undvære Rashford, McTominay og Pogba.

Ganske vist skal der kun to mål til, før United spiller sig i finalen - i Carabao Cuppen gælder reglen om udebanemål først efter eventuelle 120 minutter - og da United senest gæstede Etihad, lykkedes det jo som bekendt at score to mål, Solskjærs tropper hentede en 2-1 sejr.

Solskjær selv siger, at han og spillerne har den kamp samt miraklet i Paris fra marts sidste år i baghovedet, når de går ind til kickoff.

Dato, tid og sted: 
Kampen spilles onsdag den 29. februar klokken 20:45 på Etihad.

Kampens dommer:
Andre Marriner dømmer kampen. Sidst han dømte et Manchester-derby var så sent som i april sidste år, hvor Manchester City vandt 2-0 på Old Trafford på vejen mod deres mesterskab.

Skader og karantæner:
Manchester United må undvære Marcus Rashford, Paul Pogba og Scott McTominay. Manchester City må undvære Leroy Sane, der er ude med en skade.

Mulige startopstillinger:

Manchester City
Ederson
Walker - Stones - Fernandinho
Cancelo - Foden - Rodri - Silva -  Mendy
Aguero - Mahrez
 

Manchester United
De Gea 
Wan-Bissaka - Lindelof - Bailly - Shaw
Matic - Fred - Pereira
Greenwood - Martial - James
 

Hold øje med:
Der er lutter af klassespillere på Citys hold både blandt de første 11 og på bænken. Men der er ikke tvivl om, at Aguero, hvis han starter, er den absolut største stjerne.

Skribentens bud på kampens resultat: 
Jeg er desværre ikke så optimistisk på Uniteds vegne som den gode Ole Gunnar Solskjær. Pep vil vinde alle de titler, han kan komme i nærheden af, nu Liverpool løber med mesterskabet. 2-0 til City.

TV:
Kampen vises klokken 20:45 på TV3 Max.

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.