Optakt: Tredje slag i North West-krigen skal udkæmpes

Manchester United og Liverpool står i aften overfor hinanden i 34. spillerunde af Premier League. En sejr til Solskjærs tropper kan sende rivalerne længere ud i mørket, der i skrivende stund befinder sig på sjettepladsen.

Torsdag aften går det løs igen. Sæsonens tredje North West Derby står for døren, hvor United byder Liverpool indenfor Old Traffords døre. Det har ikke været uden problemer. Kampen skulle oprindeligt være spillet i forrige uge, men en demonstration udsatte opgøret.

Det må forventes at være selvtillidsfuldt United-mandskab, der trods et nederlag med reserverne mod Leicester, har succes i Europa League og i skrivende stund ligner en andenplads i ligaen. I Liverpool er optimismen sværre at få øje på. Med en nuværende sjetteplads kæmpes der med næb og klør for en Champions League-givende fjerdeplads, der synes langt væk i øjeblikket.

Indbyrdes er det i denne sæson blevet til en nulløsning i ligaen efterfulgt af et festfyrværkeri i FA Cuppen, hvor Solskjærs tropper dengang trak sig sejrrigt videre med en 3-2-sejr i bagagen.

Der forventes over 10.000 demonstranter ude foran Old Trafford i aften.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles torsdag den 13. maj klokken 21.15 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Anthony Taylor

Skader og karantæner:

United forsat se bort fra Anthony Martial, Harry Maguire og Daniel James mens Phil Jones næppe gør comeback i denne kamp.

Liverpools skadesliste er en anelse længere. Jordan Henderson, Ben Davies, Joe Gomez, Van Dijk, Joel Matip og Divock Origi er alle ude.

Mulige startopstillinger:

 

Manchester United

Henderson

Wan-Bissaka – Lindelöf – Bailly– Shaw

Fred – McTominay

Pogba – Fernandes – Rashford

Cavani

Liverpool

Mane – Firmino – Salah

Thiago – Wijnaldum – Fabinho

Robertson – Phillips – Williams – Alexander-Arnold

Allisson

Hold øje med:

20 sæsonkasser og to stk. i seneste indbyrdes opgør mellem United og Liverpool. Mo Salah er lyset i mørket for scouserne, og uden tvivl spilleren der skal lukkes ned. Heldigvis bliver det forventeligt en direkte duel mod Shaw.

Skribentens bud på kampens resultat:

Opgørene mellem United og Liverpool er sjældent præget af generel form. Derfor forventer jeg en tæt kamp, hvor Liverpool har langt mere at kæmpe for end United. 2-2.

Hvor kan kampen ses?

Xee og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Romersk nedslagtning og Liverpool-optakt med quiz

Næste artikel

Zorc: Vi har en gentlemans-aftale med Sancho

ANNONCE