Optakt: Sæsonens svanesang mod Cardiff

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Optakt: Sæsonens svanesang mod Cardiff

12 maj, 2019 - 13:18
Ole Gunnar Solskjærs tropper står foran sommerferie, men først skal Cardiff besejres hjemme.

Det er en på mange måder bemærkelsesværdig Premier League- sæson, der i dag går på hæld. United tager imod Cardiff hjemme på Old Trafford.

Manchester Uniteds sæson vil på den positive side blive husket for tre fantastiske måneder under Ole Gunnar Solskjær, der kulminerede med den fantastiske sejr i Paris.

Men sæsonen vil nok - desværre - mest blive husket for den jammerlige periode op til José Mourinho fyring og det fald, holdet har været igennem siden kampen mod Paris. 

Præstationerne siden har næsten uge efter uge nået nye lavpunkter, og særligt kampene mod Everton og så Huddersfield i sidste weekend har været under al kritik.

Ole Gunnar Solskjær har lovet store udskiftninger i truppen til sommer, og der spekuleres i, at dagens kamp mod Cardiff vil blive brugt til at give chancen til nogle unge spillere, der måske vil vise, at de brænder for sagen.

Øjnene i fodbold-England er dag rettet to andre steder end Old Trafford. En halv times kørsel fra Manchester kan Liverpool blive mestre, hvis de selv vinder og Manchester City samtidig taber deres kamp ude mod Brighton.

Så uanset hvad, er det en af Uniteds ærkerivaler, der løber med trofæet, og afslutningen på denne sæson, kan derfor næsten ikke komme hurtigt nok, så Solskjærs arbejde mod den nye sæson kan komme i gang.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag den 12. Maj klokken 16 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Jon Moss dømmer kampen.

Skader og karantæner:

Eric Bailly kommer med sikkerhed ikke i spil. Der er tvivl om Lukaku, Alexis, Lingard og Martial. Antonio Valencia kan få spilletid for første gang i flere måneder, og det vil i så fald være sidste optræden i United-karrieren for ecuadorianeren.

Forventede startopstillinger:

David de Gea; Young, Smalling, Lindelöf, Shaw; McTominay, Pogba, Herrera; Rashford, Greenwood, Chong

Cardiff: Etherridge; Peltier, Manga, Bamba, Bennet; Paterson, Arter, Gunnarson; Rolls,Reid, Niassé

Skribentens bud på kampens resultat:

United er desværre et svært hold at stole på, og personligt er det derfor et hold, jeg for tiden har svært ved at holde af. Men mon ikke; de kan formå at hive en 1-0 sejr hjem, og så skal der gang i oprydningsarbejdet.

TV:

Kampen vises ikke på TV men på Viaplay.