Optakt: Manchester United – Wigan Athletic

Først var det Fletcher, så blev det Hargreaves, og nu er det så Carricks tur til at blive skrevet på skadeslisten. Sir Alex Ferguson må tænke alternativt…

Først var det Fletcher, så blev det Hargreaves, og nu er det så Carricks tur til at blive skrevet på skadeslisten. Sir Alex Ferguson må tænke alternativt, når han skal udpege en makker til Paul Scholes på den centrale midtbane. En af de første spillere, tankerne falder på, er John O’Shea, men da Gary Neville og muligvis også Wes Brown sidder udenfor, kan altmuligmanden ligeledes bruges på højrebackpladsen. Ryan Giggs har tidligere spillet centralt, men sjældent sammen med Scholes, da de begge er offensive spillere. Det samme er unge Anderson, men heller ikke han kan udelukkes til pladsen.

Heldigvis for United hedder modstanderen i denne weekend Wigan Athletic, og den opgave burde være mulig at klare med et par reserver på holdet. United har i Premier League og Champions League således vundet de seneste syv kampe uden at lukke mål ind. Til gengæld har United selv blot scoret otte mål i disse kampe. Samtidig har Wigan ikke lukket alt for mange mål ind i sæsonstarten, og dermed kan en nulløsning på Old Trafford ikke udelukkes.

Wigan ligger for tiden midt i tabellen med otte point for otte kampe og en målscore på 8-8. Klubben har dog kun to point ned til Tottenham under nedrykningsstregen, så en enkelt spillerunde kan vende alt på hovedet i bunden af tabellen. The Latics kommer direkte fra den ene svære kamp til den næste. Således hed modstanderen i sidste weekend Liverpool, og her vandt de rødblusede med et enkelt mål.

Gæsterne fra Wigan må undvære nøglespilleren Emile Heskey, mens Antonio Valencia er kommet sig over sin knæskade. Til gengæld er Antoine Sibierski tvivlsom. Edwin van der Sar bliver ikke klar før om et par uger, og det betyder, at Tomasz Kuszczak får genvalg mellem stængerne.

Skribentens bud på kampens udfald
En skadesplaget midtbane kan ikke afholde United fra at slå Wigan. Med offensive kræfter som Ronaldo, Rooney og Tevez er der ingen undskyldning for ikke at vinde. Manchester United 1-0 Wigan Athletic.

Sandsynlig startopstilling
Kuszczak
Simpson – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – O’Shea – Scholes – Nani
Rooney – Tevez

Uniteds trup: Kuszczak, Heaton, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Simpson, Pique, Ronaldo, Scholes, O”Shea, Anderson, Nani, Giggs, Rooney, Saha og Tevez.

Wigans trup: Kirkland, Melchiot, Granqvist, Bramble, Kilbane, Brown, Scharner, Skoko, Koumas, Sibierski, Bent, Aghahowa, Boyce, Cotterill, Hall, Olembe, Taylor, Valencia, Landzaat og Pollitt.

Seneste kampe
Indbyrdes
26-12-06 United 3-1 Wigan
14-10-06 Wigan 1-3 United
06-03-06 Wigan 1-2 United
26-02-06 United 4-0 Wigan
14-12-05 United 4-0 Wigan

United
United 1-0 Roma
Birmingham 0-1 United
United 0-2 Coventry
United 2-0 Chelsea
Sporting 0-1 United

Wigan
Wigan 0-1 Liverpool
Reading 2-1 Wigan
Wigan 1-1 Fulham
Newcastle 1-0 Wigan
Wigan 0-1 Hull

Historie
Kampe: 5
United-sejre: 5
Wigan-sejre: 0
Uafgjorte: 0

Odds
United 1,19
Uafgjort 5,90
Wigan 14,00

Forrige artikel

Ronaldo ikke vred på Vucinic

Næste artikel

Kuszczack vil vise sit værd

ANNONCE