Optakt: Manchester United – Hull City

Den forgangne uge har budt på to ligakampe for Uniteds vedkommende. West Ham blev besejret i midtugen, efter man tidligere måtte tage til takke med 1-1…

Den forgangne uge har budt på to ligakampe for Uniteds vedkommende. West Ham blev besejret i midtugen, efter man tidligere måtte tage til takke med 1-1 mod Everton. Samtidig ser Liverpool ud til at være ustoppelige i deres stime af etmålssejre, og ”De røde djævle” er nu otte point efter scouserne i tabellen. Derfor er der krav om sejr i samtlige kampe, og en hjemmekamp mod en oprykker burde være overkommelig.

Men Hull City har overrasket alt og alle og befinder sig i skrivende stund på ligaens femteplads, to point foran United. ”The Tigers” har især vist sig overraskende stærke på udebane, hvor det er blevet til fire sejre af fem mulige. Blandt modstanderne i disse kampe skal findes bl.a. Arsenal og Tottenham. Efter fire sejre i træk måtte Hull i midtugen overgive sig til Chelsea, som vandt sikkert med cifrene 3-0.

Dagens møde mellem de to klubber bliver det første af slagsen i landets bedste række. De har tidligere mødtes i den gamle Division 2, samt de to pokalturneringer. Det seneste møde ligger mere end 20 år tilbage, da United ekspederede Hull ud af Liga Cuppen.

United må sandsynligvis undvære Wes Brown, som har pådraget sig en ankelskade. Det betyder, at pladsen som højre back bliver besat af enten Gary Neville eller unge Rafael da Silva. Michael Carrick er netop tilbagevendt fra en skade, og han forventes at starte inde i dagens kamp. Det samme gør Edwin van der Sar, der ikke deltog i kampen mod West Ham. Den rutinerede hollænder fyldte 38 på kampdagen, og han var blevet tildelt en hviledag af Alex Ferguson. Owen Hargreaves og Paul Scholes er stadig ude med skader.
Hull har i de seneste fem kampe haft stor succes med en uændret startopstilling. De bliver dog tvunget til at lave en ændring i dag, eftersom Ian Ashbee har karantæne. Nyerhvervelsen Anthony Gardner vil heller ikke deltage, da han har fået en skade i låret.

Skribentens bud på kampens udfald
Hull har vist, at de bestemt ikke er overvindelige, og såfremt United ikke undervurderer modstanderen, burde hjemmesejren aldrig komme i tvivl. Manchester United 2-0 Hull City.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Neville – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Carrick – Giggs – Park
Berbatov – Rooney

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, O”Shea, Evra, Ronaldo, Carrick, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Park, Rooney, Berbatov, Tévez.

Hulls trup: Myhill, McShane, Turner, Zayatte, Dawson, Marney, Hughes, Boateng, Geovanni, King, Cousin, Barmby, Garcia, Windass, Mendy, Halmosi, Folan, Ricketts, Giannakopoulos, Duke.

Seneste kampe
Indbyrdes
07-10-87 Hull 0-1 United
23-09-87 United 5-0 Hull
15-02-75 United 2-0 Hull
23-11-74 Hull 2-0 United
12-01-52 United 0-2 Hull

United
United 2-0 West Ham
Everton 1-1 United
United 3-0 Celtic
United 4-0 West Brom
Blackburn 0-2 United

Hull
Hull 0-3 Chelsea
West Brom 0-3 Hull
Hull 1-0 West Ham
Tottenham 0-1 Hull
Arsenal 1-2 Hull

Historie
Kampe: 20
United-sejre: 12
Hull-sejre: 5
Uafgjorte: 3

Odds
United 1,16
Uafgjort 6,44
Hull 17,44

TV
15:40 Canal+ Sport 1

Forrige artikel

Da Silva-bror har også fundet klub

Næste artikel

Tévez vil blive i United

ANNONCE