Optakt: Manchester United - Everton

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Optakt: Manchester United - Everton

27 oktober, 2018 - 21:25
Søndag eftermiddag er der revanche på menuen, når Everton gæster Old Trafford. Kan Manchester United vende formen, eller er der tale om endnu en nedtur?

Efter at have sikret sig fire points ud af seks mulige i de sidste to Premier League-kampe, er Manchester United i virkeligheden i udmærket ligaform. Dog tabte United hjemme mod de forsvarende italienske mestre, Juventus, i Champions League tirsdag aften.

Manchester United har ikke vundet siden Newcastle-opgøret før landskampspausen, og kunne godt bruge en sejr til at vende en tiendeplads i Premier League-tabellen til noget mere eksotisk.

Søndag eftermiddag hedder modstanderen Everton, som med en ottendeplads faktisk har klaret sig en smule bedre end de røde fra Manchester. Everton-mandskabet kommer til Old Trafford med stor selvtillid; Marco Silvas tropper har vundet tre Premier League-kampe i træk og ser stærke ud i øjeblikket.

Everton-træneren ser dog ikke ned på Manchester United, på trods af at være i bedre form:

- Manchester United er altid farlige, og de er altid et farligt hold.

Manchester United har vist mere gåpåmod og engagement i de sidste par kampe end vi har været vidne til før på sæsonen, og der er ingen tvivl om, at United-spillerne ikke ønsker flere pinlige resultater - kun en sejr tæller.

Dato, tid og sted

Kampen spilles klokken 17:00 søndag eftermiddag på Old Trafford.

Kampens dommer:

Jonathan Moss er kampens dommer.

Skader og karantæner:

Manchester United vil være uden Diogo Dalot, Alexis Sanchez og tidligere Everton-spiller Marouane Fellaini, mens Jesse Lingard er tvivlsom. Everton har alle mand til rådighed.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Valencia - Smalling - Lindelöf - Shaw

Matic - Pogba

Rashford - Mata - Martial

Lukaku

Everton:

Pickford

Coleman - Zouma - Keane - Digne

Gueye - Gomes

Bernard - Sigurdsson - Walcott

Richarlison

Hold øje med:

På Evertons side ligner den unge angriber Richarlison deres farligste mand. Brasilianeren har scoret fire mål i Premier League-regi og håber på at tilføje flere til den konto. Ligeledes har Gylfi Sigurdsson set utroligt skarp ud i de sidste par kampe, og har ligeledes nettet fire gange i den indeværende sæson.

For Manchester United er Anthony Martial farligste mand i øjeblikket, og det ligner, at det skal komme fra ham, hvis United skal skabe noget offensivt. Derudover bliver det spændende at se om Romelu Lukaku kan få hul på bylden mod sin gamle klub præcist som han gjorde det i sidste sæsons 4-0-sejr over Everton.

Sagt om kampen:

Mourinho om Lukakus målform (eller mangel på samme):

- Jeg føler virkelig den her kamp er kampen, hvor han kommer igang igen. Det føler jeg hver kamp. Det vil komme en dag, og en dag vil hans selvtillidsniveau komme op på toppen igen.

Skribentens bud på kampen:

Jeg tror på 1-1, på trods af at United har brug for points. Everton ser for stærke ud til at kunne blive slået i øjeblikket, og jeg er ikke overbevist om at United er i god nok form til at kunne sætte en stopper for de blå.

Vidste du, at:

  • Romelu Lukaku ikke har scoret i otte optrædener for United?
  • United har vundet 19 hjemmekampe mod Everton?
  • United har en negativ målscore i denne sæson efter ni spillerunder - det er ikke sket siden 1990/91-sæsonen.

TV: 

Kampen sendes på TV3+.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her