Optakt: Mågejagt på Old Trafford

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Optakt: Mågejagt på Old Trafford

03 april, 2021 - 23:19
"The Seagulls" fra Brighton kommer på besøg i morgen aften til en Premier League-dyst på Old Trafford. Læs optakten til kampen her.

Brighton vs. Manchester United ©Getty

Landsholdspausen er endelig overstået, og nu kan vi atter få lov til at fokusere på det, vi alle holder mest af: klub-, Premier League-, og i særdeles hed Manchester United-fodbold.

I morgen aften kommer de røde djævle endelig i aktion, når Brighton and Hove Albion tager den lange bustur fra den solbeskinnede, engelske sydkyst 416 kilometer nordpå til det koldere og baskere Manchester.

Her vil et Manchester United-hold velkomme "The Seagulls" med en smule blandet form. Man er egentlig stadig toer i Premier League, man er videre i den europæiske turnering med en overkommelig næste modstander i Granada, men man blev også slået ud af FA Cuppen af Leicester, sidst, man var i aktion.

Omvendt kommer Brighton i god form efter at have vundet to kampe i træk, både mod Southampton og Newcastle, og de sydengelske måger er glade for at spille godt til, så de vil håbe, at de kan fortsætte deres sejrsstime.

Men landsholdspausen har tidligere været kendt for både at slå negativ og positiv momentum godt og grundigt i stykker, så hvor meget kan vi egentlig regne med den form, klubberne var i for to uger siden? Det finder vi ud af i morgen aften.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 20:30 dansk tid på Old Trafford i Manchester.

Kampens dommer:

Mike Dean

Skader og karantæner:

Manchester United står med en tvivlsom angrebstrio i Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford, der alle tre har det til fælles, at de måtte trække sig fra landsholdstjeneste grundet skader. Victor Lindelöf er sandsynligvis også ude, men dog kan man regne med at have Edinson Cavani, Paul Pogba og David de Gea tilbage i fuld vigør.

Hos gæsterne er Adam Webster tvivlsom, mens Tariq Lamptey og Solly March begge er ude med langtidsskader.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka - Bailly - Maguire - Shaw

Fred - McTominay

Pogba - Fernandes - Rashford

Cavani

Brighton and Hove Albion

Sánchez

Veltman - White - Dunk - Burn

Trossard - Bissouma - Lallana - Gross

Welbeck - Maupay

Hold øje med:

Man kunne nævne den evigt farlige Neal Maupay på toppen, men personligt er jeg blevet gladere og gladere for Brightons nummer 8 og skraldemand, Yves Bissouma. Efter min mening har han spillet sig op blandt Premier Leagues bedste på sin position i denne sæson, og kommer unægteligt til at gøre livet svært for Bruno, Pogba og co. på midten. Han skal man spille igennem.

Skribentens bud på kampens resultat:

Spillerne er veludhvilede, Solskjær har fået mere taktisk forberedelse end han plejer, så hvorfor ikke starte ud med et godt resultat? Jeg siger 3-1 til værterne. Cavani får scoret, mens Bruno Fernandes laver to.

TV: 

Kampen vises på Xee og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.