Optakt: Kan United gå på landskampspause med en god oplevelse?

Et rigtigt traditionsopgør i engelsk fodbold står for døren i morgen, hvor United tager imod Everton.

Manchester United mod Everton. Et engelsk traditionsopgør mellem to klubber, der flotte og lange historier bag sig. I morgen mødes de to hold for – hold nu fast – 207. gang i historien. United har overhånden med 90 sejre. Begge hold er resultatmæssigt kommet godkendt fra start i Premier League og ligger á point i tabellen.

United dummede sig mod Aston Villa sidste uge, men fik som bekendt en genoprejsning i de absolut døende sekunder, da Cristiano Ronaldo, som med Sir Alex Fergusons egne ord har fået en Julius Cæsar-lignende tilbagekomst, sikrede tre meget vigtige point mod Villareal i Champions League.

Der er derfor forhåbentlig spillere med gejst og energi, der løber på banen mod Everton i morgen over middag. For med de kritiske briller på, så er der behov for meget bedre præstationer, end dem vi har set de seneste uger. Ole Gunnar Solskjær kan ikke satse på at blive reddet af Cristiano Ronaldo hver gang.

Før sæsonen blev sparket i gang tævede United faktisk Everton i en træningskamp med 4-0 på Old Trafford i en kamp, som gav løfter om et mandskab, der kunne løbe modstanderne over ende hjemme på Old Trafford. Men de seneste par hjemmekampe har givet skår i de løfter. Det skal forbedres.

For godt 14 dage siden tabte Everton med 3-0 til Aston Villa, men de rejste sig i sidste uge med en 2-0 sejr mod oprykkerne fra Norwich. Her scorede den nye spiller på Goodison Andres Townsend, og offensivspilleren har sparket sin Everton-karriere flot i gang med fire mål i hidtil otte kampe.

Med en landskampspause der truer efter denne runde, så har Ole Gunnar Solskjær behov for at få lidt ro på omkring holdet, og det kan kun ske med en sejr i morgen, som vil sørge for United enten er tophold, eller bider det hold i haserne. 

Vi fans har brug for at se, at Manchester United kan kvase en modstander på Old Trafford, uden de skal reddes af David De Gea-mirakler og Cristiano Ronaldo-scoringer.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles den 2. oktober, klokken 13:30 på Old Trafford.

Kampens dommer: 
Michael Oliver dømmer opgøret.

Skader og karantæner:
Manchester United har lidt defensive problemer, hvor Harry Maguire fortsat er skadet, ligesom Luke Shaw heller ikke bliver klar til kamp. Ole Gunnar Solskjær har netop bekræftet, at Marcus Rashford er begyndt at træne med, men han bliver næppe klar til i morgen.

Everton har også prominente navne på skadeslisten. Richarlison, Dominic Calvert-Lewin, Andre Gomes og Seamus Coleman er ikke klar, ligesom Fabian Delph også er skadet. Alex Iwobi er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
David De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Varane – Telles
McTominay – Fred
Greenwood – Bruno – Sancho
Ronaldo

Everton
Pickford
Godfrey – Keane – Mina – Digne
Townsend – Doucare – Davies – Allan 
Gray – Rondon

Hold øje med:
Everton spiller med United-akademispilleren Michael Keane i midterforsvaret, og han gør det solidt som mere klassisk, engelsk forsvarsspiller.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tog grueligt fejl i sidste uge, hvor jeg spåede en 4-0 sejr til United på hjemmebane. Brændt barn skyr ilden så 2-1 til United.

TV: 
TV3+.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Podcast: Sejr i Fergie-time, Ole-skepsis og Everton-optakt

Næste artikel

Startopstilling mod Everton: Ronaldo efterladt på bænken

ANNONCE