Ole: Real-Ajax var vores “team talk”

Manageren roser holdets tro, som, han mener, kendetegner Manchester United. Ajax sejr over Real Madrid var en hjælpende hånd.

Ole Gunnar Solskjær var selvfølgelig glad og lettet efter onsdag aftens vanvittige opgør i Paris, hvor United med en sejr på 3-1 endte med at gå videre i Champions League.

– Fantastisk. Troen i drengene var, hvad vi havde håbet på. Det var en god start – vi gik efter at få det første mål, men vi havde ikke forventet det efter to minutter. Det åbnede kampen, sagde han til BT Sport.

Han var ikke specielt betænksom ved at lade 21-årige Marcus Rashford stå for straffesparket i overtiden, der afgjorde Uniteds skæbne. Rashford er frygtløs, sagde han.

– Der er altid tvivl ved straffespark. Jeg var i Champions League med Molde mod Basel og min spiller missede det, og vi røg ud. Rashford er 21 år og presset på ham – der er ingen nerver. Han er frygtløs. Han og Romelu var fantastisk i aften.

Som United-fan endte det med at være en af de der magiske, europæiske aftener, og vi havde allerede fået en forsmag tirsdag aften, hvor Ajax sejrede på Bernabeu. Den kamp havde nordmanden også skævet til.

– Sådan er Champions League, det er, hvad den gør. I aftes med Real og Ajax var vores “team talk”, og det var sikkert også deres. Sidste år var det Real og Juventus, og der har også været PSG mod Barca. Det er den her klub. Det er det, vi gør. Det er Manchester United.

 

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Romelu Lukaku tilbage som kynisk afslutter

Næste artikel

Lukaku nyder at spille med Rashford

ANNONCE