Ole Gunnar lover flere kampe til Greenwood

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ole Gunnar lover flere kampe til Greenwood

10 juli, 2019 - 10:24
Manchester Uniteds norske manager forventer sig store ting af sit 17-årige talent i den kommende sæson. Det fortæller han på pressemødet i Perth.

Mason Greenwood ©Getty

Hvis der var et lys i mørket i slutningen af sidste sæson, var det lys Mason Greenwood. Den 17-årige "wonderkid" fra klubbens egne rækker fik sin første start på førsteholdet mod Cardiff og kunne nærmest som den eneste rødklædte være sin indsats bekendt.

Nu er han med truppen på træningslejr i Australien, og på turens første pressemøde, udtaler Ole Gunnar Solskjær sig allerede i rosende vendinger om ham. 

- I så alle sammen Mason til vores seneste træning. Bang, bang, bang. Tre mål, siger Solskjær. 

- Mason kommer helt sikkert til at spille flere kampe. Han er vokset henover sommeren, og jeg tror også, at hans selvtillid er vokset efter Cardiff-kampen, hvor han var vores bedste.

Marcus Rashford sidder ved siden Ole Gunnar på pressemødet og er enig i sin managers analyse. 

- Jeg tror også helt klart, at han får mere spilletid. Alle nyder bare at se ham udvilke sig og vokse, fordi skridtet fra akademibold til førsteholdet kan være meget svært, siger Rashford. 

Mason Greenwood fik debut for førsteholdet i den famøse udebanesejr over Paris Saint-Germain. Fordelt på U18, U19 og U23-holdene scorede han desuden 30 mål i 2018/19-sæsonen og fik titlen som årets unge spiller. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.