Ole Gunnar indikerer Alexis-planer mod Barca

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ole Gunnar indikerer Alexis-planer mod Barca

15 april, 2019 - 18:41
At dømme ud fra Ole Gunnar Solskjærs udtalelser på pressemødet forude for returopgøret i Champions League-kvartfinalerne, bliver Alexis Sanchez involveret i kampen på Camp Nou.

Det er ved at være halvanden måned siden, at Alexis Sanchez sidst var i kamp for Manchester United. Ovenpå sin skade har han nu trænet med holdkammeraterne i en uges tid, og noget kunne tyde på, at han kommer i kamp mod FC Barcelona tirsdag aften. 

Forude for kampen, som Ole Gunnar Solskjær har indrømmet, er "den største kamp i hans managerkarriere", kommenterer nordmanden i hvert fald på Sanchez' situation. 

- Han har noget, han gerne vil bevise, når han kommer på banen. Så lad os håbe, at han slutter sæsonen fantastisk for os, siger Solskjær. 

- Vi spiller kampe, som United er vant til. Vi kæmper stadig om en semifinaleplads i Champions League. Lad os håbe, at Alexis kan bidrage med nogle præstationer, som han er tilfreds med. 

Alexis Sanchez er kun startet inde i otte Premier League-kampe og har i alt spillet mindre end 1000 minutters fodbold i alle turneringer for Manchester United i 2018/19-sæsonen. 

 

Køb trøjen her