Ole Gunnar afviser ikke Pogba som kommende kaptajn

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ole Gunnar afviser ikke Pogba som kommende kaptajn

14 juli, 2019 - 09:17
Ole Gunnar Solskjær har ikke besluttet sig for, hvem der skal være anfører i den kommende sæson. På et pressemøde efter Perth-kampen åbner han døren for, at det kan blive Paul Pogba.

Paul Pogba har selv udtalt, at han "søger nye udfordringer". Hans agent arbejder aktivt på et klubskifte. Men Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær kæmper for at få ham til at blive, og nordmanden er ikke afvisende overfor, at franskmanden sågar kan blive klubbens kaptajn. 

- Vi har en del muligheder til anførertjansen. Når sæsonen starter, vil vi annoncere det, siger Solskjær på pressemødet og bliver spurgt om Paul Pogba også er en mulighed.  

- Ja, svarer Solskjær. 

I seneste sæson var Antonio Valencia formelt anfører, men i langt de fleste kampe bar Ashley Young bindet, fordi Valencia ikke spillede. Indtil Solskjær har besluttet sig for, hvem der er den nye anfører skal Young derfor også bære det, foræller United-manageren. 

Paul Pogba spillede 45 minutter i går i 2-0-sejren over Perth og fik 7 ud af 10 i karakter af OldTrafford.dk. Det var dog ikke ham, men Juan Mata, som var anfører i halvlegen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.