– Old Trafford savner en stor Champions-League aften

Efter aftenens 0-0 ude mod Sevilla håber José Mourinho på, at United klarer tingene på hjemmebane i returopgøret. Old Trafford savner de store europæiske aftener, siger han.

Manchester United sikrede sig onsdag aften et godt udgangspunkt for videre avancement i Champions League, da de ude mod Sevilla spillede 0-0 i turneringens knock out-fase.

Foran et særdeles larmende hjemmepublikum fik et velspillende Sevilla-mandskab ikke omsat deres overtag i spil og chancer til mål.

Den sidste skarphed manglede i afslutningerne, og David de Gea var en sikker sidste skanse på et ellers tandløst United-hold.

Da det endte, som det startede, kan United med nulløsningen nu selv afgøre sagerne hjemme på Old Trafford i returkampen.

Og manager José Mourinho har sit blik stift rettet mod at sikre United-fansene mere europæisk fodbold i de næste måneder.

– Hvis vi spiller uafgjort med mål i kampen (i returopgøret, red.) er vi ude. Hvis vi vinder kampen, er vi videre.

– Det bliver svært. Old Trafford savner en stor Champions-League aften. Vi havde kvartfinalen og semifinalen i Europa League sidste år, men denne turnering er bare noget andet, lyder det fra Mourinho ifølge BBC Sport efter kampen. 

Returkampen spilles på Old Trafford den 13. marts.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Remis i Sevilla

Næste artikel

Keane: United ligner ikke et hold

ANNONCE