“Og hvad så hvis han kører i en Rolls-Royce?”

Memphis Depay får støtte fra Colin Kazim-Richards efter den seneste kritik mod hollænderens flamboyante livstil.

Memphis Depay har fået masser af hug i medierne efter at han tidligere på vinteren kørte til træning i en kæmpe Rolls-Royce med sine initialer og nummer indskrevet på sæderne af bilen.

En gimmick der kunne have været accepteret, hvis hollænderen havde haft stor succes i Manchester United, men som han er blevet hængt ud for ovenpå en halvsæson, som de fleste nok vil kalde for skuffende.

Men nu får Memphis Depay støtte fra en måske lidt uventet kant, den engelskfødte tyrkiske landsholdsspiller Kazim-Richards, der til daglig spiller i Feyenoord.

– Han bliver bare nødt til at vise hvad alle ved, at han har potentialet til at blive en af de bedste i verden. Folk glemmer hvad han går igennem, fortæller Kazim-Richards til De Telegraaf. 

– Han er bare 21 år gammel og det er første gang at han bor udenfor Holland. Jeg forlod mit hjem som 20-årig og tog til en af de største klubber i Tyrkiet, hvor fansene er tusinde gange værre hvis det ikke går dig godt. 

– Men folk nyder at elske og hade ham. Jeg ved præcis hvad der går igennem hans hoved, da jeg har prøvet det i hele min karriere. Alle tror alting er større end det er. Og hvad så hvis han kører i en Rolls-Royce! Hvad så hvad hvis har et lækkert ur eller har den eller den pige? Hvad er problemet?”

Kazim-Richards voksede op i England, men tog i 2007 fra Sheffield United til Fenerbahce.

– Folk må respektere hvad Memps gør. Han har trøje nummer 7. Den største nummer i Manchester United. Han kom dertil for 30 millioner euro. Han er i gang med en proces. Memphis må vænne sig til at have bolden hvert  tredje minut og ikke hvert minut som tidligere. Han skal nok komme stærkt igen, lyder det fra Feyenood-spilleren om den tidligere PSV-stjerne.

 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Manchester United blokerer for Valdes-exit

Næste artikel

Manchester United forfremmer chefscout

ANNONCE