Officielt: Williams forlænger med United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Officielt: Williams forlænger med United

04 august, 2020 - 16:05
Manchester United bekræfter, at Brandon Williams har skrevet under på en ny aftale, der binder ham til klubben indtil 2024.

Brandon Williams' debutsæson endte med et mindre gennembrud, og det belønnes han nu for at Manchester United, som meddeler på manutd.com, at han forlænger med klubben indtil 2024 med option om at forlænge et ekstra år.

Williams har haft en fremragende sæson, hvor han siden debuten i september har været en fast del af førsteholdstruppen, og i større dele af sæsonen spillet op med og endda slået venstrebackkollega Luke Shaw af holdet. Han fortæller selv:

- Denne kontraktforlængelse er et enormt stolt øjeblik for min familie og mig. Det er oprigtigt en drøm, der er gået i opfyldelse, specielt når jeg har spillet her siden jeg var syv år gammel. Det har krævet hårdt arbejde og har været en helt speciel oplevelse for mig at bryde igennem på holdet, fortæller Williams, og fortsætter:

- Jeg har lært meget i løbet af sæsonen af manageren, staben bag og mine holdkammerater, og nu vil jeg bare gerne tilbagebetale den tillid, jeg har fået. Jeg ved, at alle i og omkring klubben arbejder benhårdt for at få succes, og det vil jeg være en del af, siger Brandon Williams. Manager Ole Gunnar Solskjær er også glad for at kunne forlænge med den 19-årige venstreback:

- Brandon har haft en fremragende debutsæson, så vi er alle meget glade for at forlænge med ham. Den nye aftale er en belønning af hans hårde arbejde, han har aldrig kigget tilbage siden han fik debut, og han ved, hvad det betyder at spille for Manchester United. Han har alt, hvad der kræves som spiller på vores nye, spændende hold, og han vil fortsætte med at lære hver dag, og vi ser frem til at se ham forbedre sig, siger Solskjær.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.