Officielt: Wan-Bissaka skifter til United

Manchester United kan endelig bekræfte, at man henter højrebacken Aaron Wan-Bissaka i Crystal Palace.

Det har været længe undervejs, men nu er det officielt, at Manchester United henter Aaron Wan-Bissaka i Crystal Palace, hvor den unge højreback får fem år med mulighed for at forlænge et ekstra år. 

– Aaron er en af de bedste talentfulde forsvarsspillere i Premier League. Han har den rette arbejdsmoral, talent og mentalitet til at spille for Manchester United, og han er præcis den type spiller, som vi ønsker at bringe ind på holdet, siger Ole Gunnar Solskjær.

Aaron Wan-Bissaka har eftersigende været Manchester United-fan igennem hele barndommen, så det er en drøm, der kommer i opfyldelse for den 21-årige englænder.

– Det er en utrolig følelse og en ære at kalde mig en Manchester United-spiller og noget, jeg ved, at kun et lille antal spillere har det privilegium at sige, siger Aaron Wan-Bissaka, og fortsætter:

– Jeg kan ikke vente med at komme ind og blive integreret på holdet. Jeg vil have en kort pause nu efter U21-EM, men jeg glæder mig til at starte træningen med manageren og mine nye holdkammerater til preseason.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Fernandes og Longstaff er næste punkt på dagsordnen

Næste artikel

Woodward i intern mail: Flere køb er på vej

ANNONCE