Officielt: Kampen mod LASK spilles bag lukkede døre

Beslutningen er taget efter Østrigs sundhedsminister tidligere tirsdag lukkede alle udendørsarrangementer med over 500 deltagere.

Som følge af den verserende coronavirus spilles første kamp mod LASK Linz bag lukkede døre i den østrigske by Linz. Det skriver SkySports.

Det sker efter de østrigske myndigheder tirsdag besluttede at aflyse alle udendørs arrangementer med over 500 deltagere indtil midten af april. Manchester United har endnu ikke kommenteret på nyheden.

Indtil videre er der i engelsk fodbold ikke taget beslutninger om, at fodboldkampe skal spilles uden tilskuere, men Nottingham Forrests ejer Evangelos Marinakis siger i dag, tirsdag, at han er i hjemmekarantæne, og han har overværet kampe mellem Milwall og Nottingham Forrest samt Arsenal mod Olympiakos. Han ejer sidstnævnte klub.

Der er yderligere rygter om, at der fra i næste uge kan blive truffet en beslutning om, at kampene i de engelske rækker vil blive spillet uden tilskuere. Ligesom vi også ser det i Superligaen. Intet er dog bekræftet endnu.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Uniteds Europa League-kamp i fare: Østrig lukker ned for arrangementer

Næste artikel

Tidligere United-scout anbefalede Davies til Mourinho

ANNONCE