Officielt: Greenwood forlænger frem til 2023

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Officielt: Greenwood forlænger frem til 2023

18 oktober, 2019 - 18:57
Mason Greenwood har underskrevet en ny kontrakt med United, der binder ham til klubben frem til 2023 med muligheden for at forlænge med et år.

Mason Greenwood ©Getty

Det 18-årige stortalent er som bekendt et produkt fra klubbens eget akademi og fik sin debut for seniorholdet mod Cardiff City tilbage i maj. 

- Når man er vokset op som Manchester United-fan, er det en drøm, der går i opfyldelse at spille for førsteholdet. Jeg ved, når jeg spiller for denne klub, at jeg repræsenterer hele akademiet, og jeg ønsker at gengælde den tiltro, mine trænere har vist mig, med mine præstationer på banen, udtaler Greenwood til manutd.com

- Jeg lærer hele tiden fra træneren (Solskjær, red.), og hans trænerstab. Jeg ved, at det her er den perfekte klub til at indfri mit potentiale, afslutter den unge englænder. 

Også Solskjær er begejstret for Greenwoods nye kontrakt. 

- Siden han er kommet på førsteholdet, har han imponeret alle med hans drive og attitude. Han har alle egenskaberne for at blive en topspiller. Mason lærer hver dag til træning, og med hans arbejdsindsats, er der ingen tvivl om, at han har en fremragende fremtid foran sig, udtaler Solskjær til manutd.com

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk