Nyt skuffende 2-1-nederlag på Molineux

Manchester United tabte endnu engang med 2-1 på Molineux, der blev slået af et kynisk Wolves-hold.

Manchester United har, igennem hele sæsonen, haft store problemer mod Wolverhampton. Hvad enten det var en uskøn 1-1-kamp på Old Trafford tilbage i september, eller et 2-1-nederlag på Molineux for blot et par uger siden, har United endnu ikke formået at få skovlen under oprykkerne.

Det skulle ændres tirsdag aften på ulvenes hjemmebane. Manchester United havde roteret seks spillere i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod Watford, hvor flere reservespillere fik chancen.

Manchester United var indehaver af kampens første chance, da Diogo Dalot smed et fremragende indlæg i hovedet på Lukaku, der fra sin position på kanten af det lille felt af en eller anden årsag ikke formåede at dirigere hovedstødet udenom Rui Patricio i målet.

Efter 13 minutter modtog Scott McTominay bolden på kanten af feltet og trykkede hårdt og fladt af. Bolden var udenfor Rui Patricios rækkevidde, og dermed scorede McTominay sit første mål i United-trøjen. Forløsning for skotten – og 1-0 til gæsterne.

Et par minutter senere smed Lukaku et ligeså flot indlæg, som han selv fik fra Dalot i starten af kampen ind i panden på Jesse Lingard, der fra cirka samme position som Lukaku tidligere i kampen heller ikke formåede at passere Rui Patricio.

Stik imod spil og chancer fik Wolves dog udlignet efter 24 minutter. Det er Fred, der ellers havde startet fremragende, der smed bolden væk, hvor Diogo Jota modtog bolden bag United-bagkæden og satte den stensikkert ind til 1-1.

Målet gjorde, at Wolverhampton kom længere frem på banen og turde presse Manchester United, hvilket gav et overtag i spillet efter at være blevet domineret i kampens indledning. I samme periode fik Wolves’ Dendoncker en stor mulighed, han dog sparkede langt over mål på trods af at befinde sig dybt inde i feltet.

United havde bolden mest i anden halvlegs begyndelse. Romelu Lukaku smed et indlæg ind i feltet, som Pogba forlængede videre, og bolden endte til sidst ved McTominay, der headede på mål, men blev afvist af en fantomredning fra Patricio.

En United-dominans og en Ashley Young-udvisning senere skete så det, som ikke måtte ske for United. Et indlæg blev slået ind i feltet, hvor David de Gea ikke fik kommunikeret med Phil Jones og Chris Smalling. En bold, der ramte gud og hver mand endte i nettet, efter at Smalling med hånden fik den tilfældigt dirigeret ind bag De Gea.

Man skulle lede langt efter en United-reaktion ovenpå 2-1-målet. Mange spillere gik og ledede lidt efter en, der kunne og ville påtage sig det påtage sig det offensive ansvar, men lige lidt skete der.

Det tætteste, man kom på et mål mere, var, da Cavaliero spurtede forbi United-forsvaret i tillægstiden og bankede bolden på overlæggeren i en en-mod-en med David de Gea.

Realiteten er, at der stod deja vu på menuen tirsdag aften. Manchester United tabte igen mod Wolves, og leverede endnu en skuffende præstation, efter heller ikke at have været imponerende i lørdagens sejr mod Watford.

Startopstilling: United uden Rashford i truppen

Spillerkarakterer: Sløjt niveau i alle rækker