Ny United-målmand går gennem vilde uger

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ny United-målmand går gennem vilde uger

13 februar, 2020 - 11:55
Nathan Bishop har nærmest taget et skridt direkte fra mudrede træningsbaner Southend United i League One til træningslejr på grønne græsbaner i sydens sol med Manchester United.

Manchster Evening News troede, det var norske Sander Berge, der pludselig gik rundt på Carrington på transfervinduet i januars sidste dage. Men det var ikke den nu nye Sheffiel United-spiller men istedet den 20-årige målmand Nathan Bishop, som 'De Røde Djævle' hentede i Southend United.

Og målmanden, som er med på førsteholdets træningstur i Spanien i disse dage, fortæller, at det har været noget af en omvæltning at skifte fra beskedne rammer i League One til en, ja, midterklub i Premier League.

- Det har været vildt. Det er gået virkelig stærkt, og det har været surrealistisk pludselig at være i gruppe med de her gutter i de her omgivelser, siger han til manutd.com fra lejren i Marbella, Spanien.

Målmandsposten i United er måske den, der er bedst besat med David De Gea og Sergio Romero i truppen og Dean Henderson, der imponerer på leje i Sheffield United. Men den store konkurrence er kun med til at motivere unge Bishop.

- David er en af de bedste i verden, så det er bare en ære at lære af ham. Og Sergio kan jeg også lære meget af, han er så positiv, og han hjælper, guider og vejleder mig meget, og det er dejligt, siger målmanden.

Nathan Bishop skrev i januar under på en kontrakt, der løber i to og et halvt år.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.