Neville: United har taget et skridt bagud

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Neville: United har taget et skridt bagud

06 oktober, 2019 - 20:20
Gary Neville mener ikke, at United spiller klinisk og nådesløst nok. Man ville være bedre stillet med Fellaini og Lukaku, mener han.

Gary Neville ©Getty

Manchester United modtog endnu engang kritik efter 1-0-nederlaget på St. James Park søndag eftermiddag. Kampen var holdets ottende udekamp i træk uden sejr i Premier League. Det er ny, negativ klubrekord.

Gary Neville, der arbejder som ekspert på Sky Sports, forsøgte at redegøre for problemerne:

- På udebane er de ikke sat op til at vinde, rent mentalt. De lader kampene glide væk. Jeg synes, de spiller OK i nogle kampe, men de er ikke nådesløse, de er ikke kliniske, sagde den tidligere United-spiller.

- Kvaliteten er der ikke, der er ikke dybde nok i truppen, og de har taget et skridt bagud. Han (Solskjær, red.) ville have været bedre stillet med Fellaini i front, eller Lukaku eller Sanchez. Det er der ingen tvivl om, sagde han.

Det falder altså tilbage på Ole Gunnar Solskjærs prioritering i det seneste transfervindue.

- De sluttede med seks unge spillere på banen, så det ville have været bedre med dem (Fellaini, Lukaku og Sanchez) på banen, men Ole tog en beslutning om, at de spillere ikke kan føre klubben til der, hvor den skal være på den lange bane, sagde Gary Neville.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.