Neville: United er bedre med Pogba

Gary Neville var begejstret over Pogbas præstation mod City, men han er stadig bekymret for håret og dansene.

Paul Pogba får ofte kritik for, at han bruger for meget tid på frisørere og sociale medier. Ting der kan tage koncentrationen fra det, han skal levere på banen.

I går bidrog franskmanden dog med to mål og en kraftpræstation i anden halvleg mod Manchester City, og det var Gary Neville glad for at se.

– Jeg har sagt hele sæsonen, at United er bedre med Pogba. Han bidrager med selvtillid og arrogance. Han er en fantastisk fodboldspiller, og han gør Manchester United til et bedre hold.

– Men når han danser, som han gør og har de frisurer, så skal han spille godt. Han skal matche alt det, han gør ude for banen, siger den tidligere United-anfører i sin egen podcast.

Pogba viste karakter
Midtbanespilleren har fået megen kritik de sidste måneder – også af Gary Neville – og første halvleg i går mod City var dårlig. Det var dog en helt anden Pogba, der kom på banen i anden halvleg.

– Pogba havde brug for at levere i anden halvleg. Og det gjorde han med de to mål. Mere end nogensinde var der før og undervejs i første halvleg sat store spørgsmålstegn ved ham, men han modbeviste det.

– Nu kommer den næste udfordring: Vis at du kan levere fremadrettet.

Næste opgave for Pogba og holdkammeraterne er på søndag mod West Brom.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Pep Guardiola var tilfreds med Citys spil trods resultatet

Næste artikel

Danilo fnyser af Uniteds spillestil

ANNONCE