Neville roser United efter de seneste sejre

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Neville roser United efter de seneste sejre

10 marts, 2018 - 18:47
Gary Neville siger, at han har set underholdning, spænding og ungdommelighed i Uniteds spil den seneste tid.

Spol tiden tre-fire uger tilbage og så var kritikken af Uniteds spil og Mourinho tårnhøj. Holdet havde tabt til Tottenham og Newcastle i ligaen, og de var meget heldige med at slippe fra Sevilla med 0-0.

Siden er der kommet positive toner over Old Trafford igen. I denne uge vendte Uniteds tropper et truende nederlag mod Crystal Palace til en 3-2 sejr og i dag blev ærkerivalen Liverpool besjeret. Særligt var første halvleg imponerende.

Gary Neville er en af dem, der godt kan kritisere sin tidligere klub, men han har set spændende ting den seneste tid, siger han.

- Mourinho er blevet kritiseret for ikke at bruge unge spillere. I dag spillede Rashford, McTominay og Lingard alle en rolle. Så han viser, han tror på dem. I dag var de underholdende, og jeg synes virkelig, de var spændende at se på, siger den tidligere United-anfører.

- Mourinho er stadig ved at falde til. Han ved, hvordan man håndterer det at være i en stor klub, men han skal stadig tilpasse sine tanker med klubbens filosofier. Så han er stadig ved at blande det sammen til noget, han kan lide.

Gary Neville mener, at de seneste sejre er rigtig gode at have med ind til kampen mod Sevilla tirsdag aften.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19