Neville: Mourinho misunder Conte

Når Jose Mourinho kommenterer på Chelseas defensive stil, er det et udtryk for, at han misunder sit gamle holds succes. Det mener Gary Neville.

Jose Mourinho har flere gange understreget, at der er andre krav til spillestilen i Manchester United end da han var i Chelsea. Det har flere tolket som en kritik af den defensive tilgang, som London-holdet havde og stadig har under Antonio Conte.

Gary Neville mener dog mest af alt, at kommentarerne giver udtryk for, at portugiseren misunder Contes succes i Chelsea, som lige nu fører Premier League med 12 point ned til United på sjettepladsen. Det fortalte han på Monday Night Football denne uge.

– Han er nok bare misundelig og siger det nok bare som et kompliment – for når jeg ser Chelsea spille, så ser de balancerede ud, med den rette blanding af de ting, du gerne vil have på holdet.

– Jeg har aldrig denne sæson set på Chelsea spille og tænkt, at de spillede kedelig fodbold. Jeg har set dem tage til City og være absolut forrygende, jeg har set dem være robuste, når de havde brug for det, og jeg har set dem spille fantastisk fodbold.

– Når jeg har set dem spille denne sæson, så ligner de et hold med den rette balance, og hvis Jose Mourinho siger det, han siger, så kan det godt være, han er lidt drilagtig, for han vil tænke, at deres balance er et mesterholds.

– Jose vil netop prøve at få den balance, mens han også forstår, at man i United er nødt til at være en lille smule mere udfarende i måden, man spiller fodbold på.

Jose Mourinhos Manchester United ligger på en øjeblikkelig sjetteplads i Premier League og er det syvendebedste hold, når det kommer til målscoren.

Torsdag møder holdet Saint-Etienne i Europa League. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Vejret kan komme i vejen for Griezmann-køb

Næste artikel

Mata vil blive ved med at score

ANNONCE