Neville langer ud efter United-ledelsen og Woodward

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Neville langer ud efter United-ledelsen og Woodward

20 januar, 2020 - 12:04
Ed Woodward burde være fortid i United, mener en oprevet Gary Neville.

Gary Neville ©Getty

Til trods for astronomiske beløb brugt på nye spillere og lønninger, der er blevet skyhøje de seneste syv år, er United stadig lysår fra at konkurrere om Premier League-titlen for ikke at snakke om Champions League. Ifølge Gary Neville er det den sportslige ledelse med Ed Woodward i spidsen, der bærer ansvaret.

- Jeg kan ikke ændre ejerskabet i Manchester United. Det er der ingen, der kan. Men jeg har svært ved at forstå, hvordan ejerne i klubben bliver ved med at stole på den sportslige ledelse, der ikke har været i stand til at bygge et mesterskabshold, siden Sir Alex forlod klubben, siger han i denne uges udgave i The Gary Neville Podcast.

United-legenden har svært ved at forstå, hvordan United samlet set kan have de næst højeste lønninger i verden, have brugt et vist antal milliarder af kroner de seneste håndfuld år og så stadig stille med det hold, som tilfældet var mod Liverpool søndag.

- Hvis du ikke mister dit job, når du faktisk har haft ansvaret for de penge, der er brugt og de lønninger, så er der noget helt galt, siger han og efterlader ingen tvivl om, at det er Woodward, der har ansvaret for problemerne, og bestyrelsen der har ansvaret for, han stadig har sit job.

Den mangeårige højreback ser selvsagt gerne, at United igen kan spille med om titlerne og komme op på Liverpools niveau, men han har svært ved at se de ske under det nuværende setup.

- Det kommer til at kræve gode, kloge og smarte folk i kulissen, og jeg tror ikke på, de er der, siger han.

Da Mohamed Salah dybt inde i overtiden løb fra Daniel James og sikrede Liverpool-sejren, cementerede egypteren samtidig, at Merseyside.-klubben nu er 30 point foran United og på sikker kurs mod mesterskabet.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.