Neville kræver mere fra stjernespillerne

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Neville kræver mere fra stjernespillerne

24 april, 2019 - 11:25
Gary Neville er ikke tilfreds med det niveau, de store spillere i Manchester United præsterer på i øjeblikket.

Gary Neville ©Getty

Gary Neville var i forbindelse med den horrible Everton-kamp ude med riven efter United-spillere, han sammenlignede med ukrudt. Nu er Neville på ny ude med kritik mod United-spillerne, hvor han mener, at nogle fortjener mere kritik end andre.

- Jeg deler problemet ind i tre kategorier i forhold til spillerne. Nogle har bare ikke niveauet, og det er ærgerligt, nogle bare har brug for et spark bagi, mens der også er nogle, der bør forlade klubben, siger Gary Neville.

- Og det er Oles beslutning. Hvilke, der er gode nok, hvilke, han kan leve med, og hvilke, han skal skille sig af med. Jeg tror, for hver uge, der går, og hver kamp, United taber, at den beslutning bliver lettere og lettere.

Neville selv er heller ikke bleg for at sætte navn på de spillere, han mener, der hører hjemme i de føromtalte kategorier. Eksempelvis er han ude med riven efter Alexis Sanchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Paul Pogba, Anthony Martial og David de Gea.

- De kan være den bedste på position, men i øjeblikket er de under standarden. Jeg ved ikke, hvad der er sket med Alexis. Marcus Rashford har ikke været i nærheden af sit niveau. Romelu Lukaku er der ikke i de store kampe. Paul Pogba ligner den Pogba, der spillede under Mourinho. Anthony Martial er lige tilbagevendt fra en skade, men er i det dér kedelige humør igen. Og De Gea ligner ikke sig selv. Han virker distraheret.

Det er dog ikke alle spillere, Neville kritiserer. Der er nemlig nogle spillere, Gary Neville mener, fortjener support.

- Nogle kan forbedre sig ved at lære fra ledertyperne. De kan blive bedre hvert år. Det så vi med Victor Lindelöf, der har forbedret sig enormt. Og (omkring Ashley Young, red.) med ham er det det forkerte sted at starte. Kom væk fra ham. Start med dem, der har indflydelsen i omklædningsrummet og har kapaciteten til at blive de bedste i verden. Det er der, du starter.