Neville håber Fernandes' kreativitet kan nedbryde de defensive hold

Neville håber Fernandes' kreativitet kan nedbryde de defensive hold

18 februar, 2020 - 17:16
United-legenden ser Bruno Fernandes' kreative kvaliteter som det bedste våben for United til at nedbryde lavtstående hold.

Gary Neville ©Getty

I gårsdagens 2-0-sejr over Chelsea gav den nyindkøbte portugiser allerede en forsmag på, hvad fremtiden kommer til at indeholde med ham i klubben. Udover at blive kåret som kampens spiller af Manchester United, kvitteret Fernandes med en flot assist på et efterhånden tiltrængt hjørnesparksmål. 

Ifølge Neville er det disse kvaliteter, der måske kan gøre forskellen for United i denne sæson. Hvis 'De Røde Djævle' skal gøre sig forhåbninger om en plads i Champions League, skal man være i stand til at nedbryde de kompakte og lavtstående hold. 

- Det problem, de [United, red.] har, er, når de kommer op imod et hold, der står solidt. De har problemer med kreativiteten og det med at nedbryde et hold, der stiller sig ned. Det er sket igen og igen. Det er et velkendt mønster, fortæller Neville til Sky Sports. 

- Når Manchester United ikke har bolden mod topholdene, og topholdene er nødsaget til at åbne sig op mod dem, så ligner de et spændende hold, og de har haft nogle fantastiske sejre denne sæson. De har endda spillet op med Liverpool på Old Trafford. 

- United har altså et mønster omkring dem i forhold til hvilken type kampe, de nyder og ikke nyder at spille. Måske vil Bruno Fernandes gøre forskellen i bestemte kampe på Old Trafford. De vil håbe på, at de kan få lidt mere ud af ham i forhold til kreativitet og assists, men der er stadig meget at arbejde på, hvis de skal overbevise os om, at de kan nå et mere kontinuerligt niveau, afslutter Neville. 

Næste gang United spiller er på torsdag mod Club Brügge i første kamp af 1/16-finalerne i Europa League. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk