Neville forsvarer Greenwood: Mediedækningen gør mig ukomfortabel

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Neville forsvarer Greenwood: Mediedækningen gør mig ukomfortabel

13 september, 2020 - 16:57
Gary Neville er ude og forsvare Mason Greenwood, hvor specielt sidstnævnte mener, at mediedækningen af ham har været "ukomfortabel".

Gary Neville ©Getty

Siden Mason Greenwood fik tildelt nummer 11, har han været ude i en heftig opstart til Premier League-sæsonen, hvor det desværre har handlet om lidt andet end fodbold. I landsholdspausen blev han og Phil Foden smidt hjem fra landsholdslejr grundet bud på corona-regler, og i dag kom det frem, at han blev fanget på video i at indtage lattergas. Men Gary Neville tager nu den unge angriber i forsvar:

- (Mediedækningen, red.) har gjort mig ukomfortabel. Selvfølgelig var den første historie en stor en af slagsen, men på hvilket tidspunkt bliver vi ukomfortable med, at en spiller bliver ofret på den måde? Det føler jeg, var tilfældet ved morgenens historie, siger Gary Neville til Sky Sports, og fortsætter:

- For et par år tilbage skulle Raheem Sterling ud og forsvare sig, da han blev brugt som offer af forskellige medier, og morgenens historie minder mig om det samme - de gør ikke meget for at hjælpe en ung mand (som Mason Greenwood, red.).

- Jeg mener ikke, at det er i folkets bedste interesse. Selvfølgelig skal vi være kritiske, men vi har set før, hvad historier som disse kan gøre ved en person. Heldigvis kommer klubben, holdkammeraterne og staben til at støtte ham igennem det, siger Gary Neville.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.