Neville: Fernandes fortsætter med at være afgørende næste sæson

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Neville: Fernandes fortsætter med at være afgørende næste sæson

01 september, 2020 - 12:35
Gary Neville har stor tiltro til, at Bruno Fernandes fortsætter de lovende takter, som han indtil videre har vist i klubben.

Gary Neville ©Getty

Det er ingen hemmelighed, at portugisiske Bruno Fernandes har vundet en masser hjerter i den korte tid, han har haft hos Manchester United. En af disse er Gary Neville, som har stor tiltro til Fernandes fortsætter det flotte takter næste sæson. Det er på trods af, at Neville mener, at den portugisiske playmaker faldt i niveau mod slutningen af sæsonen.

- Bruno Fernandes var udkørt i sidste del af sæsonen, udtaler han til Sky Sports.

- På trods af det spillede han alle kampe, hvilket virkede lidt bizart, jeg tror Ole (Gunnar Solskjær red.) troede, at han bare kunne fortsætte sit flotte spil. Han var dog også inde i en stime. Men der var helt sikkert et lille formdyk mod slutningen af sæsonen, hvor han havde bruge for hvile. Forhåbentligt har han fået hvilket ud nu og er klar igen.

Særligt er Neville begejstret for Fernandes mentalitet, hvilket giver ham tro på, at portugiseren får en god sæson.

- Hans attitude fortæller mig, at han har stor tiltro til sig selv. Selv hvis han får en svær start på sæsonen, vil han fortsætte med sit spil fremad banen. Det er en stor ting for mig. Han har formået  få de tre forreste til at præstere, slutter Neville.

Første chance for at fortsætte sit flotte spil bliver i Uniteds første kamp i Premier League mod Crystal Palace den 19. september.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.