Neville elsker Mourinhos fejring mod Juventus

Gary Neville har ikke noget problem med Mourinhos fejring af sejren mod Juventus. Der skal være plads til det i fodbold, mener han.

“Mourinhos bedste kvalitet har altid været, at han var umulig, når han tabte, og han var umulig, når han vandt.” Sådan siger Gary Neville om sin affektion for United-manageren, og han har ikke noget problem med den hånd, som portugiseren satte bag øret i minuterne efter slutfløjtet mod Juventus.

– Nogle kan måske ikke lide det, men det er det, jeg elsker ved ham, det er det, jeg elsker ved fodbold. Der skal være plads til følelser efter en kamp. Jeg kan endda lide hans reaktion efter kampen mod Newcastle forleden, som FA vil straffe ham for, siger Neville på Sky Sports, hvor United-legenden er pundit.

José Mourinho forklarede efter kampen, at fejringen var rettet mod Juventus’ fans, der på Old Trafford for to uger siden og igen onsdag aften sang smædesange mod ham.

Chelsea-kampen var afgørende
Gary Neville peger i samme interview på en mere smilende, rolig United-manager end for bare en måned siden, og det er væsentligt for både Mourinho og United, mener han.

– Han stod fast, og han har været beslutsom. Omkring Newcastle-kampen var der en følelse af, at der ville ske ændringer, og det må han også have mærket med den erfaring, han har. 

– Jeg tror, Chelsea-kampen var den afgørende. Det var den store kamp. Newcastle-sejren var også vigtig, men næsten at vinde på Stamford Bridge har givet spillerne selvtillid, og siden er de vokset, og de har vist vilje og beslutsomhed.

Gary Neville fortæller, at han på intet tidspunkt har troet på rygterne om, at spillerne ikke spillede for Mourinho. Han mener ikke, at man kæmper sig tilbage og vinder på udebane, hvis ikke spillerne giver alt for trøjen og træneren.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

På lånt tid: James Wilson scorer fremragende langskudsmål for Aberdeen

Næste artikel

Pogba trænede ikke med fredag

ANNONCE