– ‘Nervøse’ Rashford kan lære af Alexis

Jose Mourinho glæder sig over tilgangen af Alexis Sanchez, da den giver ham endnu flere offensive muligheder. Samtidig sætter han fingeren på, hvad en spiller som Marcus Rashford kan lære af den nye United-spiller.

Da Manchester United i går slog Yeovil Town 4-0, blev det med Marcus Rashford fra start. Den unge angriber fik da også lidt oprejsning, da han satte bolden i nettet til 1-0.

Men 20-årige Rashford har stadig en del at lære, mener Jose Mourinho. Til gengæld har han i nytilkomne Alexis Sanchez fået en perfekt læremester. Det siger Mourinho ifølge BBC.

– Det valg, han (Alexis Sanchez, red.) traf ved mål nummer to, er den slags beslutninger, en spiller som Marcus Rashford stadig er for nervøs til at tage. Så han kan give os en ektra grad af modenhed, siger Mourinho. som glæder sig over at have flere strenge at spille på.

– Han er en fantastisk tilføjelselse, som alle har accepteret er kommet til. Han bliver en fantastisk spiller for os, fortsætter portugiseren.

– Spørgsmålet går altid på, hvem der så skal give plads, men det er det ikke for os. Vi har en fantastisk gruppe af offensive spillere, og nu har vi så fået en, som har masser af erfaring.

Alexis Sanchez nåede at score 80 mål i 165 kampe for Arsenal, som han har været i siden 2014.

Chileneren kan få Premier League-debut for United på onsdag, hvor man gæster Tottenham på Wembley.  

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Herrera beundrer Alexis' indstilling

Næste artikel

ESPN: Zlatan kan være på vej til MLS

ANNONCE