Nedved kunne have skiftet til United

Juventus-legenden Pavel Nedved havde muligheden for at skifte til Manchester United i 2006, afslører han selv.

Da Juventus i 2006 blev fundet skyldige i Calciopoli-skandalen og derfor tvangsnedrykket, fik stjernen Pavel Nedved muligheden for at bytte en Serie B-tilværelse ud med topfodbold på Old Trafford.

– Min agent modtog nogle tilbud (fra United, red.), og jeg har altid været en stor tilhænger af Manchester United og Sir Alex Ferguson, specielt på det tidspunkt, afslører Nedved til The Telegraph.

Tjekkiske Nedved, der var blandt verdens elite på daværende tidspunkt – blandt andet vist med en Ballon D’Or-titel i 2003, var smigret over interessen – og respekten for klubben og manageren er stor.

– De var bestemt en af vores største modstandere og også en stor inspirationskilde. Han (Ferguson, red.) opnåede store ting, hidtil usete ting, og jeg ved ikke, om nogen i fremtiden vil kunne opnå det, han gjorde.

Dog var Nedved aldrig i tvivl om, hvorvidt han skulle forlade “Den Gamle Dame”.

– Mit svar har altid været nej. Det var faktisk nemt at blive. De andre spillere, der tog den samme beslutning, tænkte det samme, som mig; hvad ville der være sket, hvis vi alle havde forladt klubben?

Pavel Nedved hjalp Juventus til direkte oprykning i den efterfølgende sæson, spillede der indtil 2009, hvor han gik på pension, og er nu direktør i Torino-klubben.

 

Forrige artikel

Giggs ønsker Solskjær som kommende United-manager

Næste artikel

Shaw om Chelsea-kampen: Vores største test

ANNONCE