Nagelsmann selvsikker forud for Champions League-brag

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Nagelsmann selvsikker forud for Champions League-brag

28 oktober, 2020 - 00:26
Den unge succestræner Julian Nagelsmann er en stor beundrer af Manchester United, men er ikke i tvivl om, at ham og RB Leipzig i morgen kan sejre på Old Trafford.

Julian Nagelsmann ©Getty

RB Leipzigs cheftræner, Julian Nagelsmann, delte på dagens pressemøde ud af postive og beundrerne roser for Manchester United, som han selv har fulgt helt tæt de sidste mange år.

- Vi ved, at deres [Uniteds] start ikke var så god, men i sidste ende er det en af de største klubber i verden, et stort navn i europæisk fodbold og Champions League, fortæller Nagelsmann.

- Jeg så næsten alle United-kamp for 10 år siden, da jeg var en yngre fyr og selv var aktiv som spiller. Jeg har aldrig spillet på Old Trafford eller været der. Det bliver en stor oplevelse. Nu at være en del af hvad der foregår på stadionet bliver perfekt.

På trods af Nagelsmanns roser til morgendagens værter er målsætningen klar for tyskeren.

- Vi ved, at de [United] er meget gode og meget svære at besejre, især når man taler om  deres angribere eller offensive midtbanespillere. (De har) mange kvaliteter på den sidste tredjedel af banen, og vi skal være opmærksomme på disse situationer. Vi er nødt til at lukke rummet bag vores defensivlinje. Hvis vi er meget aggressive, og vi er opmærksomme på disse situationer, er vi selvsikre nok til at tale om at vinde kampen i morgen.

Der blev også plads til en ganske fornøjelig note fra Nagelsmann, der er Bayern Munchen-fan og har hævnakten fra Champions League-sejren i 99' klar i morgen.

- Så snart jeg ser Solskjær, vil jeg kaste mig ind i en glidende tackling!. Jeg var ikke den lykkeligste person [efter Champions League-finalen i 1999]. Min far var Gladbach-fan på det tidspunkt, og han drillede mig lidt.

Kampen spilles onsdag kl. 21:00 på Old Trafford. Du kan se den på TV3 Sport og Viaplay. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.