– Næsten bedre end ventet

Louis van Gaal var ganske tilfreds med holdets præstation i aftenens FA Cup-kamp.

Han sidder stadig i den varme stol i Manchester United, men her til aften faldt temperaturen igen et par grader for Louis van Gaal. Holdet fik pligtsejren, men der var også mange opløftende ting at spore undervejs, mener manageren. 

– Det var måske endnu bedre, end det vi havde trænet på. Vi spillede bolden flot rundt og holdte Derby fra muligheder. Selvfølgelig gav vi dem det udlignende mål, men i pausen fortalte jeg dem, at det var en god kamp, og at de skulle kø på, for så ville vi vinde i sidste ende, sagde LVG til BBC efter kampen. 

– Daley Blind scorede et flot mål, hvor han var på det helt rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Premier League er vigtig, men FA Cuppen er den største pokalturnering med en lang og fantastisk historie. Selvfølgelig vil vi gerne vinde den igen, og jeg ved, det er noget spillerne drømmer om. Nu har vi vundet to kampe i turneringen, men der er stadig lang vej igen. 

Det er endnu uvist, hvem United skal møde i næste runde af turneringen.  

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Mata: Det var meget bedre i dag

Næste artikel

Clement: De var kliniske

ANNONCE