Mourinho vil have nyt job til sommer

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho vil have nyt job til sommer

23 marts, 2019 - 19:28
Den tidligere United manager venter på det rigtige tilbud, men han vil gerne have et nyt job frem mod den nye fodboldsæson.

Ed Woodward fik nok af José Mourinho efter et 3-1 nederlag mod Liverpool i december, og siden har den portugisiske mestertræner stået uden job. Selv siger han, at han har takket nej tak til tre eller fire klubber, men han vil gerne tilbage i rollen som manager til sommer.

- Til juni, når preseason starter, vil jeg gerne tilbage. Jeg ved præcist, hvad jeg ikke vil og hvad jeg vil i forhold til jobbet. Det er ikke en specifik klub eller liga, men det handler om, hvad jobbet indeholder og vigtigheden af det, siger han på beIN Sports. 

José Mourinho var angiveligt ikke alt for tilfreds med udsigten til, at Ed Woodward planlagde mulighederne for at ansætte en sportsdirektør i klubben. 

Den nu tidligere United-manager blev nævnt som et meget varm navn i Real Madrid for et par uger siden, men det blev istedet franskmanden Zinedine Zidane, der vendte tilbage og overtog tøjlerne i den spanske klub.

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk