Mourinho: Vi spiller med glæde

Jose Mourinho er yderst tilfreds med dagens storsejr over Swansea City. Han fremhæver især spillernes lyst til at dræbe kampen som afgørende, mens han også roser indhoppet fra Anthony Martial.

Manchester United ligger fortsat i toppen af Premier League, efter de her til eftermiddag besejrede Swansea City 4-0 på mål af Eric Bailly, Romelu Lukaku, Paul Pogba og Anthony Martial – de tre sidste scoret efter 80 minutter spillet.

José Mourinho er selvsagt tilfreds med resultatet, som han mener var et resultat af, at holdet blev ved med at kæmpe. Det siger portugiseren til BBC.

– Igennem stort set alle 90 minutter (var vi i kontrol, red.). Jeg siger ikke alle 90, for der var et tidspunkt, hvor de havde en chance og vi mistede en smule selvtillid. Spillerne ventede med klasse, ro og stabilitet på at kunne dræbe kampen, siger Mourinho og fortsætter:

– Swansea spillede med fem i bagkæden, og der var et tidspunkt, hvor de følte, at de var nødt til at lave ændringer, og da de gjorde det, fik vi mere plads og kunne dræbe kampen.

Kontrolleret indsats

Efter dagens kamp er faktum for Mourinho og United, at de ligger i toppen af Premier League med en samlet målscore på 8-0, og selvom kampen først blev lukket indenfor de sidste ti minutter, var Uniteds manager rolig under hele kampen.

– Jeg følte mig helt rolig. Hvis du kiggede på mig og mit kropssprog, ville du nok kunne se det. Fodbold er fodbold, og når du laver en fejl, så kan du indkassere mål, så selvfølgelig var jeg aldrig helt afslappet. Men jeg havde spillere på bænken, der kunne komme ind og hjælpe mig.

– Vi spillede med glæde i spillet. Det er sket så meget med mine hold, at du var ved at vinde 1-0, og du så indkasserer. Der var ingen grund til at åbne døren for dem – så vi prøvede bare at slippe hesten løs.

Martial med positivt indtryk – igen

Mourinho havde til kampen valgt samme startopstilling som i åbningskampen mod West Ham. Med omkring 20 minutter tilbage kom Anthony Martial ind for Marcus Rashford, mens Marouane Fellaini også blev bragt i spil.

Uniteds manager var især tilfreds med at se den iver, som Uniteds nummer 11 kom på banen med. Ligesom mod West Ham fik Martial således et mål, og det glæder Mourinho.

– Anthony Martial arbejder hårdt. Han er selvsikker. Det er rigtig godt for ham, at der er andre omkring ham, der taler fransk, for det hjælper ham til at komme tilbage på det niveau, som vi ved, han besidder, for potentialet er enormt.

Manchester United ligger i skrivende stund nummer 1 i Premier League med seks point ud af seks mulige. Næste modstander er forrige sæsons mestre, Leicester City, som kommer på besøg på Old Trafford.

QUICK LINKS

Forrige artikel

United storsejrede igen

Næste artikel

Video: Se målene fra sejren i Swansea

ANNONCE