Mourinho: Vi scorede fire mål og fik 2-2

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Vi scorede fire mål og fik 2-2

05 december, 2018 - 23:38
Manchester United-manager Jose Mourinho mener, at holdet forærede Arsenal to scoringer onsdag aften. Han er dog tilfreds med sine spilleres indsats.

José Mourinho og Unai Emery ©Getty

En medrivende affære på Old Trafford mellem United og Arsenal endte 2-2 og dermed uden vinder. Og det var ifølge Jose Mourinho et resultat af hjemmeholdets fejl. 

- Vi scorede fire mål, og vi spillede 2-2, sagde portugiseren efter kampen. 

David de Gea tabt et hovedstødsforsøg fra "The Gunners" ind over målstregen i første halvleg, og Marcos Rojo tacklede nærmest både Alexandre Lacazette og bolden i eget mål i anden halvleg. 

- Som altid lavede vi mange fejl, og vi betalte for dem. Så mange gange har vi bødet for vores fejltagelser, og i dag var ikke anderledes. Men vi viste fantastisk figthervilje og moral, sagde Mourinho.

Han fremhævede Diogo Dalots præstation og udtalte, at han håbede, at den tidligere United-højreback og kaptajn Gary Neville havde kigget med.

- Diogo var fantastisk. Gary Neville kan formentlig se, at Manchester United nu har en rigtig god højreback til de næste 10 år, lød det fra manageren, der også pointerede, at hans hold nu ikke har tabt i fire kampe i streg.

United er til gengæld otte point efter top fire-holdene i ligaen efter dagens resultat.