Mourinho: Vi kan kun vinde, hvis vi scorer

United spillede endnu en dårlig hjemmebanekamp mod Hull, og trods overtal i boldbesiddelse og chancer, endte kampen uden scoringer for begge hold.

Pogba, Rashford og Mata misbrugte store muligheder i løbet af kampen, og uden for sidelinjerne var Mourinho oprørt.

I flere kampe har han kun rejst sig få gange fra bænken, men i aftenens opgør, stod han på sidelinjen i størstedelen af opgøret. Efter slutfløjten lød, var det tydeligt på både ham og spillerne, at kun en sejr var tilstrækkeligt for at følge med de andre tophold.

– Hvis ikke vi scorer, er det umuligt at vinde. Vi havde brug for mere tid til at score, og hvis kampen var forsat længere, tror jeg, vi havde vundet. Spillerene forsøgte at finde rum, de kunne løbe ind i, og hvad dommeren ville tillade, udtalte Mourinho til BBC.  

Hulls schweiziske målmand Jakupoviz havde undervejs flere store redninger, og efter hver gang jublede han åbenlyst. Mourinho var enig i, at han stod en stor kamp, men han mente også, at hans spillere skulle have scoret, og ville ikke give schweizeren hele æren for det uafgjorte resultat. Efterfølgende mærkede BBC journalisten Mourinhos frustration over de tabte point, da han spurgte ind til, om dommeren greb kampen an rigtigt.  

– Hvis ikke, du kender fodbold, bør du ikke have en mikrofon i hånden, sagde han, før han udvandrede.

Inden nåede han dog at pointere, at han ikke kritiserer Hull for deres defensive tilgang. Det skyldes muligvis, at Hulls træner, Marco Silva, både er Mourinhos landsmand og tidligere kollega.

Næste kamp for De Røde Djævle er ude mod de forsvarende engelske mestre. Kickoff er 17.00 på søndag.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

United skuffede mod Hull

Næste artikel

Zlatan er utilfreds med afslutningerne

ANNONCE