Mourinho: Vi kan få meget travlt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Vi kan få meget travlt

16 februar, 2017 - 03:09
José Mourinho talte i går om forventningerne til den resterende del af sæsonen, hvor der kan være rigtig mange kampe for Manchester United.

Jose Mourinho ©Getty

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United stadig kæmper på alle fronter i denne sæson. Der er fortsat Europa League, Premier League, Liga Cup og FA Cup på programmet, og netop de mange kampe på kort tid, kan måske komme til at give problemer, siger manageren. 

- Vi forsøger at gøre, hvad vi kan, for at alle er klar. Vi arbejder meget på skadeforebyggelse lige nu, fordi der er så mange kampe. Generelt overvåger vi hele truppen for at se, hvornår det er tid til at give den enkelte spiller et hvil, sagde Mourinho på pressemødet i går.

Efterfølgende blev manageren spurgt ind til, om han tror, at de mange kampe kan komme til at gå ud over Uniteds chancer for at slutte i top-fire. Her faldt svaret prompte:

- Nej. Hvis du spørger mig, om vi gerne vil slå Saint-Étienne og fortsat være i Europa League, så er svaret selvfølgelig ja. Vi ved, det kan blive hårdt, men vi vil aldrig "smide" en turnering med vilje. Vi kommer altid til at spille for at vinde og avancere. 

Manchester United og Saint-Étienne spiller det første af to opgør i aften klokken 21.05.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje