Mourinho: Vi er bedre nu, end vi var sidste gang

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Mourinho: Vi er bedre nu, end vi var sidste gang

11 oktober, 2017 - 12:03
Cheftræneren ser frem mod sæsonens første storkamp, når United på lørdag besøger Anfield, hvor han både har gode og dårlige minder fra.

Mourinho og Klopp ©Getty

Sidste United var på besøg på Anfield - samme runde i sidste sæson - blev Mourinho og hans tropper kritiseret for at have stillet defensivt op. Holdet fik da også et brugbart point med fra den svære udebanekamp, men hvis man skal dømme ud fra hans kommentarer op til lørdagens opgør, er hans hold bedre stillet denne gang.

- Jeg synes, vi er et bedre hold. Du kan sige, som nogle gør, at vi ikke har mødt et top 5-hold endnu, men sidste sæson slog vi ikke West Ham hjemme, Everton hjemme eller Southampton ude. Det ville være unfair at sige, at Lukaku og Matic ikke har gjort en forskel, men holdet har også givet dem gode betingelser for at starte på den måde, som de er startet, siger han til Sky Sports.

Portugiseren glæder sig til at besøge Liverpool, hvor han både har oplevet store sejre og bitre nederlag. Det var mod Liverpool, han vandt sit første trofæ med Chelsea i 2005, og det var mod dem, han tabte Champions League-semifinalerne i 2005 og 2007.

- Jeg vil gerne møde de bedste hold og de bedste klubber, og jeg vil gerne spille på de bedste stadioner - de stadioner med mest historie.

- Jeg har på Anfield haft store øjeblikke, og jeg har haft dårlige øjeblikke. De har oplevet glæde mod mig, og de har oplevet sørgelige øjeblikke mod mig. Hvis de respekterer mig, som jeg respekterer dem, kommer vi til at få endnu en af de kampe, siger Mourinho.

Handler om tre point

Mens medierne har travlt med at hype kampen, forsøger Jose Mourinho også at nedtone betydningen en lille smule.

- Vi spiller om tre point. Ikke fire. Måske ville det betyde mere, hvis vi var et sted i sæsonen, hvor det var en duel mellem to hold, men det er vi ikke. Samtidig tæller hvert øjeblik i kampe som disse, for vi møder et godt hold med gode spillere, siger han.

- Vi skal ikke bevise noget over for nogen. Vi har vores mål for sæsonen, vi ved, hvor vi skal hen, og hvordan vi kommer derhen. En kamp, et resultat, en præstation kommer ikke til at ændre noget.

Liverpool-United lørdag klokken 13.30 på TV3+

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19