Mourinho: Vi blev straffet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Vi blev straffet

15 april, 2018 - 19:43
José Mourinho var ikke imponeret over sit holds præstation, da United snublede mod ligaens bundprop West Brom, og dermed spillede mesterskabet i hænderne på Manchester City.

José Mourinho ©Getty

I den røde del af Manchester var der bestemt ikke meget at smile af denne søndag eftermiddag, mens øllet nok flyder i en lind strøm i den blå del.
 
Med en fuldstændig tandløs præstation tabte United nemlig 0-1 hjemme på Old Trafford til West Brom og spillede mesterskabet i hænderne på Manchester City, der med Uniteds nederlag kan kalde sig Premier League-mestre anno 2018.

United-manager, José Mourinho, var efter kampen heller ikke ovenud begejstret over, hvad han så sit hold præstere i dagens kamp, hvor ligaens bundprop kunne hive tre point med hjem på et hovedstødmål af Jay Rodriguez i det 73. minut

- Jeg synes, at vi blev straffet som fortjent. Alt var kompliceret, og de (spillerne, red.) kunne ikke spillet simpelt. Der var for mange berøringer, vendinger og boldtab.

- Vores spil var ikke flydende. Jeg synes ikke, at vi fortjente at tabe, men vi gav dem muligheden for at vinde kampen, lyder det fra Mourinho, der indkasserede sit 6. PL-nederlag i sæsonen. 

Næste gang United skal i aktion er på onsdag, hvor United møder Bournemouth på udebane.​

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Flere artikler om Manchester Uniteds kamp imod West Bromwich Albion Flere artikler om kampen imod West Bromwich Albion ([field_tvkanal])

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19