Mourinho: Vasker ikke mit beskidte tøj i offentligheden

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Vasker ikke mit beskidte tøj i offentligheden

11 januar, 2019 - 11:20
José Mourinho nyder tilværelsen som en fri mand og afviser at komme med sin udlægning af, hvad der gik galt i Manchester United.

Mourinho efter sejren over Young Boys ©Getty

Knap to et halvt år blev det til for José Mourinho i Manchester United, der i sidste måned fyrede portugiseren. 

Siden da har der været stille omkring den 55-årige manager, men nu afviser han selv at være på vej tilbage til trænergerningen. Rygterne har ellers lydt på, at Benfica har haft en snor ude til ham. 

- Jeg har ikke modtaget nogen tilbud, og selv hvis jeg gjorde, ville Benficas præsident og klubben selv som de første vide, hvad min beslutning ville være. Jeg tror, at jeg i dag kan sige, at jeg ikke har nogen intentioner om at komme tilbage og arbejde i Portugal. 

- Jeg har det fint i øjeblikket. I dag er jeg ikke en mulighed for Benfica, ikke mere end det, siger Mourinho ifølge Talksport. 

Selvom der i Mourinhos sidste halve år i United var skriverier om dyb splittelse mellem manageren og omklædningsrummet, har førstnævnte indtil videre forholdt sig tavs. 

Og det kommer han ikke til at lave om på. 

- Jeg har lært, at når man forlader en klub, render man ikke rundt og taler om det. Man vasker ikke sit beskidte tøj i offentligheden. Det er et overstået kapitel, og man går ikke rundt og kritiserer det. 

- Den anden ting, jeg har lært, er, at respektere klubber, der vil have mig, og dem, der ikke vil have mig. 

Køb trøjen her