Mourinho: United kan kæmpe med om titlen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: United kan kæmpe med om titlen

19 maj, 2017 - 10:46
Med de rette indkøb i sommerens transfervindue tror José Mourinho på, at United kan kæmpe med om titlen næste år.

José Mourinho mod Arsenal ©Getty

Før sidste runde i Premier League er United 24 point bag de kommende mestre, Chelsea. Før sæsonen havde mange regnet med, at United kunne konkurrere om titlen, men det har ikke været tilfældet.

I stedet har Mourinho i sin første sæson vundet Liga Cuppen, og på onsdag spiller United finale i Europa League, hvor en sejr vil give adgang til næste sæsons Champions League. En præstation der vil være et stort plaster på, hvad der ellers kan blive en meget skuffende sæson.

I ligaen er den ringe placering et udtryk for, at holdet har været meget ustabilt. Bliver der rettet op på dette, så tror José Mourinho på, at United kan kæmpe med om titlen næste sæson.

- I denne sæson har vi været langt fra at vinde titlen. Der er hold, der har været mere stabile, haft bedre hold og længere tid til at arbejde. Men jeg synes, at vi ud fra at både mentalt og taktisk syn har leveret en fin evolution, siger portugiseren til SkySports.

- Hvis vi leverer et godt transfervindue, så tror jeg, vi er på vejen til at kunne konkurrere om titlen næste sæson. Der er arbejde at udføre, men det gode er, at alle i klubben er klar over det, og vi arbejder sammen om det.

Pogba kan blive den bedste

Før denne sæson gjorde United Paul Pogba til verdens dyreste fodboldspiller, da de hentede franskmanden tilbage fra italienske Juventus. Der var store forhåbninger til franskmanden, der dog har haft svært ved at imponere.

Ifølge José Mourinho har United-fans imidlertid det bedste i vente fra Pogba, om hvem han mener kan blive den bedste midtbanespiller i verden.

- Det store problem er hans prisskilt. Jeg håber, at der til sommer vil være en anden, der er verdens dyreste, så det store pres kan forsvinde fra hans skuldre. Hvis vi havde købt ham for det halve, havde folk sagt, at det var et godt køb, og han spiller fantastisk.

- Han har haft rigtig gode kampe. Den bedste spiller i verden, er altid en der scorer målene. Det synes jeg er urimeligt. Men hvis man bare ser på midtbanespillere, så ser jeg ikke andre, der kan det samme som han. Men han skal udvikle sig, det er klart.

Hvem Pogba i løbet af sommeren får til klubben som nye legekammerater vides af gode grunde ikke endnu. Men der er ingen tvivl om, at der vil ske ting og sager på Old Trafford.

 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje