Mourinho: United kan forvente bedre tider

José Mourinho mener denne sæson bør ses som opbyggende for et fundament, der vil komme klubben tilgode i mange år.

José Mourinho er om nogen kendt for at vinde trofæer, og selvom han i sin debutsæson for Chelsea bragede igennem og slog “The Invincibles” af pinden, og tilmed gjorde succesen efter i Inter, måtte han dog vente til sin anden sæson i Real Madrid og ligeså i sin tilbagevenden til Chelsea.

Det kan også vise sig at være tilfældet for Mourinho i Manchester United, hvor Mourinho fokuserer mere på at bygge et fundament til fremtiden end på titler. Dette til trods for, at Manchester United allerede har vundet EFL Cuppen og på næste torsdag møder Celta Vigo i Europa League semifinalen.

– Det betyder ikke så meget, hvad der sker i forhold til titler vi vinder og ikke vinder, fortæller Mourinho til Sky Sports.

– Jeg vil mene denne sæson kan blive den første af de næste fem, seks eller syv. Det kan blive den første sæson af bedre år at komme.

– Og realiteten er endda, at vi i denne første sæson allerede har vundet et trofæ, og at vi allerede har gode chancer for at skabe noget godt indtil slutningen af sæsonen.

Manchester United har de seneste år haft stor udskiftning på managerposten, hvilket har været med til at skabe en form for ustabilitet i klubben. Mourinho sammenligner også sin første tid i United med det første år som træner for Real Madrid.

Real havde forinden Mourinhos ankomst ikke vundet et trofæ i tre år. Alligevel kunne Mourinho mærke klubbens ambitioner, samt presset og forventningerne, ligesom han kan det hos United. Mourinho føler også de udfordringer han mødte i Madrid er ens med dem han nu møder i Manchester.

– Jeg vil sige det er meget lignende min første tid i Real Madrid, da det har været to gigantiske klubber i en svær periode.

 – Man kommer til en gigantisk klub og man føler dimensionerne, man føler presset og man føler forventningerne.

– Men jeg føler også at klubben ikke er parat til denne slags forventninger, så der skal arbejdes hårdere.

– Og der skal kæmpes mere. Så jeg vil altså sammenligne min ankomst her med min ankomst hos Real Madrid. Chelsea var en anden udfordring, Inter Milan var en anden udfordring. Porto var ligeledes også en anden udfordring.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Rashford håber Zlatan bliver

Næste artikel

Schweini: Degradering overraskede mig

ANNONCE