Mourinho tror på bedre placering

José Mourinho tror på, at Manchester United vil være kravlet højere op i tabellen ved årskiftet.

Manchester United ligger lige nu nummer otte i Premier League, men det er en placering, som José Mourinho føler sig overbevist om at holdet har forbedret til januar. Et par runder med to udebanekampe i træk skaber lidt problemer, mener han.

– Jeg plejer altid at sige, at alle hold skal møde hinanden ude og hjemme, og så er det ligegyldigt hvornår. Men sandheden er, at som de kommer lige nu, så har de en indflydelse. Vi spillede mod Watford og Burnley ude, og nu kommer så Bournemouth og City ude. Og samtidig spiller vi mod Juventus ude inden City, ligesom vi møder Valencia ude før Liverpool. 

– På den her side af vinter kommer vi til at spille mod Chelsea, City og Liverpool – der muligvis er de største kandidater til mesterskabet – ude, så programmet har ikke været rimeligt. Men jeg tror ikke på, vi lægger, hvor vi gør lige nu til nytår. Vi vil være bedre placeret, siger United-manageren på fredagens pressemøde.

På pressemødet kunne han også fortælle, at der stadig er et par skadesproblemer på holdet, men at Jesse Lingard og Alexis Sanchez er klar til kamp.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Avis: De Bruyne er tvivlsom til Manchester-derbyet

Næste artikel

Startopstllingen mod Bournemouth: Alexis med fra start

ANNONCE