Mourinho tilfreds efter sejr

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Mourinho tilfreds efter sejr

19 marts, 2017 - 20:26
José Mourinho er glad for dagens sejr, der kommer efter en hård, men god uge for Manchester United.

José Mourinho ©Getty

Manchester United spillede først mandag og så torsdag før de igen skulle i aktion mod Middlesbrough søndag ved middagstid.

Det betød, at en række spillere var trætte, og der derfor måtte laves en del udskiftninger i forhold til de elleve, der startede mod FC Rostov.

- Spillernes attitude, vilje og tankegang var god. Vi havde ikke spiller A, B, C, D, E, F eller G, men vi havde L, M, N, O, P og disse gutter gav absolut alt, udtaler José Mourinho til MUTV efter kampen.

- Jeg synes vi startede kampen virkelig godt. Valdes havde tre fantastiske redninger før vores første mål. Vi kontrollerede alt inden vores andet mål, hvorefter de begyndte at spille med Negredo og Gestede.

- De begyndte at smide lange bolde i feltet. Vi besluttede os for at forsvare med en ekstra forsvarsspiller, men vi begik den fejl, at vi lod os presse for langt tilbage. De sidste 15 minutter var en kamp, hvor de ikke havde chancer, men de var tæt på de farlige områder, så kampen var i live til de sidste sekunder.

United endte dog som bekendt med at vinde 3-1 over Middlesbrough i en kamp, der var spændende indtil Antonio Valencia (måske nærmere Victor Valdes) afgjorde det i tillægstiden.

- Vi måtte have øje for, at nogle af de spillere, der ikke havde spillet var friske, hvorimod dem, der spillede mod Rostov var trætte, forklarer United-manageren til BT Sport efter kampen.

- For eksempel spillede jeg Valencia højere oppe på banen for at beskytte ham. Senere blev Jones og Smalling trætte, hvorfor jeg bragte en ekstra forsvarsspiller på banen til at hjælpe og støtte dem. Jeg vidste, at Mata ikke kunne spille 90 minutter, så vi måtte tage hensyn til alle disse ting.

- Men holdet var solidt, kompakt og meget farlige. Især i første halvleg før målet. Jeg tror vi gav dem masser af problemer. Deres reaktion er normal. De kæmper for overlevelse og for hvert et point, men vi fortjente at vinde.

United har haft mange kampe på kort tid, hvilket har sat sit præg på holdet. Mourinho har også været ude og brokke sig over det.

- Sejren er god for gruppen. Men kampen i dag var tydeligvis for meget for os. Rostov ude, Chelsea med ti mand, Rostov igen og nu Middlesbrough med skadede spillere, trætte spillere og karantæneramte spillere, men gutterne i dag var utrolige.

- Jeg forventede denne reaktion. Jeg ved, at folk kan lide Ashley Young, Carrick og Fellaini.

- Fellaini spillede 40 minutter mod Rostov og var fantastisk. Han er i god form. Ashley Young spillede mod Rostov og på Stamford Bridge. Jeg vidste, at jeg ville få denne reaktion.

- Så det hele var godt. Jeg synes vi spillede virkelig godt.

- Det er fantastisk, at vi i den samme uge har kvalificeret os til kvartfinalen i Europa League, der er en vigtig turnering for os, og på samme tid har fået disse tre point, der gør, at vi stadig er med i kampen om 4. pladsen. Så vi har stadig to døre åbne for at spille Champions League næste sæson.

Nu kan flere spillere se frem til at få en lille pause imens der er landskampe indtil United tager imod West Bromwich på Old Trafford 1. april kl. 16.00.

Her går spillerne en hård tid i møde, da de skal spille ni kampe på en måned.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje