Mourinho tænker ikke på City-sejr

Manchester City slog lørdag Watford med hele 6-0 på udebane og så skræmmende ud, men det var ikke noget, Mourinho tænkte på inden gårsdagens kamp.

Begge Manchester-hold er kommet flyvende fra land i indeværende Premier League-sæson, og de ligger på en delt førsteplads. Blandt andet i kraft af weekendens overbevisende 6-0 sejr mod Watford.

Det er en præstation, som har imponeret de fleste, og som har sendt bange anelser igennem de United-fans, som meget gerne ser United kæmpe med om mesterskabet. Men José Mourinho gjorde ikke meget mere ved City-sejren end blot at notere den.

– Jeg har ikke brugt som meget som et sekund på at tænke på Citys sejr. Jeg tænkte på Tottenham, Chelsea, Arsenal og Liverpool som ikke vandt deres kampe, siger Mourinho til Sky Sports.

– Det var en chance for os at hente de to point tilbage, som vi tabte mod Stoke i sidste uge. Derfor tænkte jeg på de hold og ikke City, som gjorde deres job og vandt deres kamp.

José Mourinho var meget tilfreds meget gårsdagens United-præstation, som i periodevis var noget af det bedste, han har set sit hold spille i denne sæson.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Neville: Ikke perfekt men der er momentum

Næste artikel

Lukaku om jubelscene: Det var drilleri

ANNONCE