Mourinho storroser Matic og Fellaini

José Mourinho er meget tilfreds med både Fellaini og Matic, og han mener om dem begge, at de lige nu er i den bedste form, han har set dem.

Nemanja Matic er kommet blændende fra start, og Marouane Fellaini har haft stor indflydelse, når han enten er blevet skiftet ind, eller de kampe han har startet.

De to spilleres gode form har holdt anfører Michael Carrick helt fra spilletid, og Ander Herrera har kun fået ganske få minutter. Det kalder til Matic og Fellainis fortjeneste, siger José Mourinho.

– Vi skrev en ny kontrakt med Carrick, og det gjorde vi, fordi han er en dygtig spiller og vigtig for os. Lige nu er han bare på et hold, hvor Matic og Fellaini i skrivende stund er i den bedste form, jeg har set dem i. Jeg har ikke set dem spille så godt før, siger Mourinho til manutd.com.

– Det var det samme, da Romero spillede Europa League-finalen for os. Vores vigtigste kamp i sidste sæson. Ander Herrera blev kåret til årets spiller sidste år, og nu starter han ikke inde, men sådan er livet i store klubber.

José Mourinho har udtalt, at Nemaja Matic får en pause i aftenens Liga Cup-kamp mod Burton, så der er lagt op til, at både Carrick og Herrera kan få spilletid.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Podcast - med Kian Fonoudi & Rasmus Dines

Næste artikel

Startopstillingen mod Burton

ANNONCE