Mourinho storroser defensiv trio

Chris Smalling, Victor Lindelöf og Marouane Fellaini fik masser af ros fra manager Jose Mourinho for deres præstation mod Watford. Manageren er dog ikke helt tilfreds med Smallings nye frisure.

Manchester United hentede deres anden udesejr i træk lørdag aften, da Romelu Lukaku og Chris Smallings mål var nok til en 2-1-sejr over Watford. Målscorer Chris Smalling fik ros efter kampen, men Jose Mourinho var også godt tilfreds med både Victor Lindelöf og Marouane Fellaini.

– Han var god. Det eneste, som jeg ikke kan lide ved Chris lige nu, er hans frisure. Men han spiller rigtig godt, og det gør Victor også, siger Jose Mourinho på pressemødet efter kampen og roser også Marouane Fellainis defensive arbejde:

– Marouane var også meget vigtig for dem i to svære kampe (mod Burnley og Watford, red.). Det var to kampe, hvor de (midterforsvarerne, red.) var mand mod mand. Burnley og Watford spiller med to stærke angribere. De kan holde på bolden, tage løb, er gode i luften, er fysiske og kloge, så de tre gutter var vigtige for os, og når en midterforsvarer scorer, er det endnu bedre, siger han.

Efter to nederlag i de tre første kampe har United hentet seks point i to svære udekampe mod henholdsvis Burnley og Watford. Mourinho mener, at Fellaini er en vigtig del af forklaringen på, at formen er vendt.

– Vi lavede defensive fejl mod Brighton og Tottenham. Mod Brighton fortjente vi ikke at vinde, men det mener jeg, at vi gjorde mod Tottenham. Men efter seks mål indkasseret og defensive fejl gik vi ind til to svære udekampe, og jeg følte, at mine centrale forsvarsspillere i et øjeblik med en smule usikkerhed havde brug for nogen, der kunne støtte dem. Nogen, der kunne være den første mur, og give dem noget fysik. Marouane giver os endnu mere end det. Han giver os også kvalitet og simplicitet – han spiller simpelt og godt, så jeg er virkelig glad på Marouanes vejne, siger han.

Mourinho fortalte desuden, at Luke Shaw kommer til at overtage Ashley Youngs plads på venstrebacken i Champions League-opgøret mod Young Boys på onsdag.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Watford-manager: Vi havde gode chancer for at udligne

Næste artikel

Rooney kritiserer Memphis attitude i United

ANNONCE