Mourinho: Spillerne er klar

Manchester United-spillernes moral er i top forud for aftenens returopgør i Europa League-semifinalen, siger José Mourinho.

United tog et pænt skridt på vej mod Europa League-finalen i Stockholm, da de i sidste uge slog Celta Vigo i Spanien. Der er dog stadig et arbejde, der skal gøres færdig i aftenens kamp på Old Trafford.

1-0 sejren fra kampen i sidste uge skal gerne være grundstenen til, at United kan spille sig i finalen, og holdets manager, José Mourinho, føler dog også, at holdets spillere er i godt humør og klar til aftenens opgave.

– Jeg mener, at begge er hold er lige motiverede. For Celta Vigo er det den største kamp i klubbens historie, men det er det også for United, hvis du spørger mig, siger portugiseren ifølge Manchester Evening News.

– Det er ligegyldigt, hvad der skete i sidste uge. Nu handler det om aftenens kamp, og jeg er sikker på, at Celta vil det ligeså meget, som vi vil.

En sejr i  Europa League vil give en plads i næste sæsons Champions League, hvilket er det helt store mål for United. For José Mourinho er det også vigtigt, men han husker på, at kvalificerer man sig ikke, så er det fordi, man ikke er gode nok.

– Champions League er den turnering, vi gerne vil være i. Men vi fokuserer også på, hvor vi er nu. Spiller vi Europa League til næste år, så er det fordi, vi ikke er gode nok til at spille Champions League.

– Men det vigtigste er uanset, at denne klub igen skal spille en europæisk finale. Det vil også være stort for klubben at kunne spille om den eneste titel, klubben aldrig har vundet. Vi har ikke mere end tre spillere, der har vundet en europæisk titel, og derfor vil det være vigtigt for resten også at få lov at prøve.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Celta Vigo

Næste artikel

Startopstillingen mod Celta Vigo

ANNONCE